مقاله بررسی تاثیر عناصر اجتماعی بر امنیت اجتماعی در شهر سنندج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر عناصر اجتماعی بر امنیت اجتماعی در شهر سنندج دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر عناصر اجتماعی بر امنیت اجتماعی در شهر سنندج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر عناصر اجتماعی بر امنیت اجتماعی در شهر سنندج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر عناصر اجتماعی بر امنیت اجتماعی در شهر سنندج :

مقاله بررسی تاثیر عناصر اجتماعی بر امنیت اجتماعی در شهر سنندج که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در پژوهش نامه علوم اجتماعی از صفحه ۱۵۵ تا ۱۸۲ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر عناصر اجتماعی بر امنیت اجتماعی در شهر سنندج
این مقاله دارای ۲۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله امنیت
مقاله امنیت اجتماعی
مقاله هنجارهای اجتماعی
مقاله حاشیه نشینان
مقاله مرکزنشینان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف این مطالعه بررسی تاثیر عناصر اجتماعی بر امنیت اجتماعی در شهر سنندج است. در این مطالعه از روش های کیفی (مصاحبه عمیق) و کمی (پرسشنامه خوداجرا) برای جمع آوری اطلاعات استفاده شده است. جامعه آماری کلیه جوانان بالای ۱۸ ساله ساکن شهر سنندج می باشد که حجم نمونه آن در روش کیفی بر اساس نمونه گیری نظری ۶۰ نفر و در بخش کمی با استفاده از فرمول کوکران ۳۸۲ نفر بود که برای اطمینان بیشتر از ۴۰۰ نفر اطلاعات جمع آوری شد. از روش نمونه گیری خوشه ای چندمرحله ای برای دسترسی به حجم نمونه ها استفاده شده است. چارچوب نظری برای بررسی این مساله ترکیبی از نظریات مکتب کپنهاگ و میتار است. ضریب همبستگی اسپیرمن برای سنجش رابطه بین دو شاخص هنجارهای اجتماعی و امنیت اجتماعی، همبستگی متوسط و مستقیمی (۴۵۶) را نشان می دهد. درباره حاشیه نشینان با خاستگاه روستایی، خانمها مزاحمت های خیابانی را مهم ترین عامل تهدید دانسته اند. بین جنسیت و مزاحمت خیابانی رابطه معنی داری در سطح %۹۹ وجود داشته و شدت آن متوسط (/۵۲۰) می باشد. عناصر موجود در حوزه اجتماعی، تاثیر منفی بر امنیت اجتماعی گروه دوم حاشیه نشینان (قاچاقچیان کالا) دارد. زنان و دختران گروه دوم حاشیه یعنی قاچاقچیان منابع تهدید امنیت شان را از سوی حوزه اجتماعی و عوامل آن می دانند. اما مردان قاچاقچی امنیت اجتماعی شان از سوی حوزه اجتماعی مورد تهدید قرار نمی گیرد بلکه منابع تهدیدشان را در حوزه های دیگر (اقتصادی) تشخیص می دهند. گروه اول مرکزنشین (بازاریان) سرقت منزل و مغازه را منبع عمده تهدید امنیت اجتماعی شان می دانند. %۴۰ پاسخگویان از اینکه به مدت طولانی خانه را ترک کنند، از دزدی می ترسند. گروه رسمی و فرهنگی شهر سنندج (گروه دوم مرکز) بر عکس گروه های دیگر، امنیت اجتماعی شان از سوی حوزه اجتماعی و مولفه های آن در معرض تهدید واقع نمی شود. بلکه منابع تهدیدشان را در حوزه های دیگر (اقتصادی، فرهنگی و 😉 تشخیص می دهند. نتایج حاصل از تحلیل رگرسیون لجستیک نشان می دهد که شش متغیر جرایم اجتماعی، جنس، حجم خانواده، تحصیلات، عملکرد قانون و هنجارهای اجتماعی توانسته اند تا %۸۲۵ پاسخگویان را به درستی بین دو وجه متغیر وابسته از هم تفکیک کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.