مقاله تاثیر استفاده از کلینوپتیلولیت (زئولیت) بر مجموع ازت های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا در طول نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر استفاده از کلینوپتیلولیت (زئولیت) بر مجموع ازت های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا در طول نگهداری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر استفاده از کلینوپتیلولیت (زئولیت) بر مجموع ازت های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا در طول نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر استفاده از کلینوپتیلولیت (زئولیت) بر مجموع ازت های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا در طول نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر استفاده از کلینوپتیلولیت (زئولیت) بر مجموع ازت های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا در طول نگهداری :

مقاله تاثیر استفاده از کلینوپتیلولیت (زئولیت) بر مجموع ازت های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا در طول نگهداری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در شیلات از صفحه ۱۹ تا ۲۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر استفاده از کلینوپتیلولیت (زئولیت) بر مجموع ازت های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا در طول نگهداری
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آرد ماهی کیلکا
مقاله افزودنی
مقاله کلینوپتیلولیت (زئولیت)
مقاله مجموع ازت فرار (TVN)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آرد ماهی بهترین منبع پروتئین حیوانی در تغذیه آبزیان به شمار می رود. احتمال فساد آرد ماهی به دلیل در برداشتن عناصر مغذی زیاد است. روش های متعددی از جمله به کارگیری برخی افزودنی ها به منظور حفظ کیفیت آن مورد استفاده قرار می گیرد. این تحقیق به منظور بررسی تاثیر کلینوپتیلولیت (زئولیت) به عنوان یک افزودنی بر مجموع ازت های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا به مورد اجرا گذاشته شد. در این آزمایش چهار تیمار شامل تیمار شاهد (آرد ماهی فاقد کلینوپتیلولیت) و تیمارهای حاوی ۲، ۴ و ۶ درصد کلینوپتیلولیت (زئولیت) حرارت داده شده و آمیخته با آرد ماهی کیلکا و ۶ تکرار در هر تیمار مورد استفاده قرار گرفت. تیمارها در کیسه های نایلونی زیپ دار بسته بندی شدند. مجموع ازت های فرار (TVN) با استفاده از روش (AOAC, 2000) بلافاصله پس از اختلاط و سپس در فازهای زمانی ۴، ۶، ۸، ۱۰ و ۱۲ هفته پس از اختلاط با آرد ماهی کیلکا، اندازه گیری شدند. داده ها با استفاده از بسته نرم افزار آماری MSTATC (version 1) در قالب طرح آماری کاملا تصادفی آنالیز شده و میانگین داده ها با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن مورد مقایسه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که استفاده از سطوح مختلف کلینوپتیلولیت (زئولیت) به طور معنی داری (P<0.05) موجب کاهش TVN آرد ماهی کیلکا شد. کمترین (۵۴۸۳ میلی گرم درصدگرم) و بیشترین (۷۶۵۳ میلی گرم درصدگرم) مقدار TVN به ترتیب در تیمار حاوی ۴ درصد کلینوپتیلولیت (زئولیت) آمیخته با آرد ماهی کیلکا و تیمار شاهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.