مقاله پهنه بندی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی حوضه آبخیز چلاو آمل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پهنه بندی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی حوضه آبخیز چلاو آمل) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پهنه بندی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی حوضه آبخیز چلاو آمل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنه بندی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی حوضه آبخیز چلاو آمل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پهنه بندی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی حوضه آبخیز چلاو آمل) :

مقاله پهنه بندی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی حوضه آبخیز چلاو آمل) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در جغرافیا از صفحه ۱۸۱ تا ۲۰۳ منتشر شده است.
نام: پهنه بندی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی حوضه آبخیز چلاو آمل)
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زمین لغزش
مقاله پهنه بندی
مقاله مدل AHP
مقاله سیستم اطلاعات جغرافیایی
مقاله حوضه چلاو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
حوضه های شمالی کشور از جمله مناطقی هستند که میزان درصد زمین لغزش آنها به طور نسبی زیاد بوده و همچنین ترکیب عوامل طبیعی و انسانی باعث وقوع خسارت های زیاد ناشی از این پدیده شده است. بررسی عوامل موثر در وقوع زمین لغزش های یک منطقه و پهنه بندی خطر های حاصل از آن می تواند کمک موثری در کاهش خسارت های حاصل از این پدیده با دوری جستن از این مناطق بنماید، با این هدف لازم است تا نقشه پهنه بندی خطر زمین لغزش برای این مناطق تهیه گردد. روش کار به این صورت انجام گرفت پس از بررسی های میدانی و تهیه لایه های اطلاعاتی از طریق نقشه ها و منابع موجود، عوامل موثر در وقوع زمین لغزش های حوضه بررسی شده و مهم ترین عوامل موثر به ترتیب: زمین شناسی، خاک شناسی، عناصر خطی، شیب، بارش، کاربری اراضی و ارتفاع شناسایی شدند. پس از اینکه لایه های اطلاعاتی مربوط به هفت عامل در محیط Arc GIS و با کمک نرم افزار ExpertChoice تهیه شد، هر کدام از این لایه ها با لایه اطلاعاتی پراکنش زمین لغزش ها OverLayoutشدند.
در ادامه با توجه به کیفی بودن عوامل موجود از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) برای تعیین وزن عوامل مختلف استفاده گردید. نتایج مشخص گردید که وزن معیارهای هفت گانه زمین شناسی،خاک شناسی، عناصر خطی، شیب، بارش، کاربری اراضی و ارتفاع به ترتیب ۰۴، ۰۲۲، ۰۱۶، ۰۱۱، ۰۰۴۵، ۰۰۴۵، ۰۰۲ است .بنابراین نتیجه گرفته می شود که اثر زمین شناسی در منطقه از بقیه عوامل بیشتر بوده و بعد از آن به ترتیب خاک شناسی، عناصر خطی، شیب، بارش، کار بری اراضی و ارتفاع می باشند. در نهایت با ضرب هر معیار در شاخص آن در هر منطقه و جمع این اعداد ضریبی به نام M تعریف گردید که نشانگر خطر منطقه مورد نظر نسبت به زمین لغزش است. مقدار این ضریب بین صد تا صفر بوده که صفر نشان دهنده بی خطر بودن منطقه و ۱۰۰ نشانگر حداکثر خطر است ولی برای پهنه بندی خطر می توان حد فاصل بین ۰ تا ۱۰۰ را در چهار قسمت به صورت نوار های بی خطر، خطر کم، خطر زیاد و خطر بسیار زیاد طبقه بندی کرد که این کار در محیط Arc GISانجام شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.