ارزیابی عملکرد حرکتی سازه فولادی ۴۰ طبقه با اتصال میراگر آونگی – ترکیبی TMD در برابر بار هارمونیکی و نیروی باد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی عملکرد حرکتی سازه فولادی ۴۰ طبقه با اتصال میراگر آونگی – ترکیبی TMD در برابر بار هارمونیکی و نیروی باد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی عملکرد حرکتی سازه فولادی ۴۰ طبقه با اتصال میراگر آونگی – ترکیبی TMD در برابر بار هارمونیکی و نیروی باد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی عملکرد حرکتی سازه فولادی ۴۰ طبقه با اتصال میراگر آونگی – ترکیبی TMD در برابر بار هارمونیکی و نیروی باد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی عملکرد حرکتی سازه فولادی ۴۰ طبقه با اتصال میراگر آونگی – ترکیبی TMD در برابر بار هارمونیکی و نیروی باد :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

کنترل تغییر مکان جانبی سازه های بلند و پایدار سازی آنها در برابر باد و زلزله با روش های متفاوتی مانند افزایش سختی جانبی امکان پذیر است.اما برخی روش ها دارای محدودیت ارتفاعی ، نوع سیستم سازه ای و یا محدودیت های اجرایی می باشند .استفاده از میراگر های جرمی متغیر TMD از بهترین شیوه های کنترل رفتار جانبی سازه ها در برابر باد است که در سازه های بلند از نوع آونگی متصل به بالاترین قسمت سازه استفاده میگردد. بنابر حوزه عملکرد این نوع میراگر ،بررسی اثر آن در سازه های بلند در برابر ارتعاشات و بارهای هارمونیکی نیز میتواند سودمند باشد.این مقاله به ارزیابی اثر اتصال این نوع میراگر به سازه ۴۰ طبقه فولادی در مقابل بار باد و ارتعاشات هارمونیکی سینوسی میپردازد. به منظور مدل سازی سازه و میراگر و تحلیل آن از نرم افزار اجزاء محدود ABAQUS استفاده شده است. سازه مورد نظر تحت نیروی متغیر باد قرار گرفته وهمچنین به پایه آن ۴ بار هارمونیک با دوره تناوب های متفاوت اعمال میگردد و رفتار اتصال و عدم اتصال این نوع میراگر در آن سنجیده می شود. نتایج به دست آمده از تحلیل سازه، مشخصا نشان دهنده ی کنترل تثبیت شده رفتار سازه در برابر نیروی باد و کاهش تغییر مکان آن در حدود ۳۵ درصد است. در برابر ارتعاشات ناشی از بار هارمونیکی نیز بهبود ۲۵ درصدی در کاهش پاسخ قابل مشاهده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.