مقاله ارتباط نشانگر Ki67 با شدت راکتیویتی و محل سرطان داخل اپی تلیوم دهانه رحم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
19 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط نشانگر Ki67 با شدت راکتیویتی و محل سرطان داخل اپی تلیوم دهانه رحم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط نشانگر Ki67 با شدت راکتیویتی و محل سرطان داخل اپی تلیوم دهانه رحم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط نشانگر Ki67 با شدت راکتیویتی و محل سرطان داخل اپی تلیوم دهانه رحم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط نشانگر Ki67 با شدت راکتیویتی و محل سرطان داخل اپی تلیوم دهانه رحم :

مقاله ارتباط نشانگر Ki67 با شدت راکتیویتی و محل سرطان داخل اپی تلیوم دهانه رحم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر و دی ۱۳۸۹ در مجله زنان مامایی و نازایی ایران از صفحه ۱۳ تا ۱۹ منتشر شده است.
نام: ارتباط نشانگر Ki67 با شدت راکتیویتی و محل سرطان داخل اپی تلیوم دهانه رحم
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایمنو هیستوشیمی
مقاله ضایعات نئوپلازی داخل اپی تلیوم سرویکس؛ نشانگر پرولیفراتیو Ki67
مقاله شدت راکتیویتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: ضایعات پیش سرطانی و سرطان داخل اپی تلیوم دهانه رحم طیف پیوسته ای از تغییرات مورفولوژیک هستند که مرزهای دقیق آنها نسبتا نامشخص است. استفاده از روش های ایمنوهیستوشیمی و نشانگرهای پرولیفراتیو روش قابل اعتمادی در طبقه بندی ضایعات مختلف دیسپلازی دهانه رحم است. در مطالعات انجام شده از نشانگر پرولیفراتیو Ki67 به عنوان فاکتور پیشگویی کننده پیشرفت ضایعات سرطانی دهانه رحم استفاده شده است. این مطالعه به منظور طبقه بندی دقیق تر موارد سرطان داخل اپی تلیوم دهانه رحم با استفاده از نشانگر پرولیفراتیو Ki67 انجام شد.
روش کار: ‌در این مطالعه مقطعی توصیفی – تحلیلی گذشته نگر ۴۲ اسلاید از نمونه های دهانه رحم شامل ۱۶ مورد دیسپلازی خفیف، ۸ مورد دیسپلازی متوسط و ۱۰ مورد دیسپلازی شدید و ۸ مورد بافت طبیعی دهانه رحم با مراجعه به بایگانی بخش آسیب شناسی بیمارستان قائم (عج) مشهد در سال ۱۳۸۶ جمع آوری و بروز فاکتور Ki67 به روش ایمنوهیستوشیمی در این بلوک های پارافینی مطالعه شد و ارتباط بین شدت راکتیویتی و محل بروز Ki67 و درجه دیسپلازی دهانه رحم بررسی شد. آنالیز آماری با نرم افزار SPSS(نسخه ۱۱) انجام و تفاوت آماری بین گروه های مورد بررسی توسط تست های واریانس یک طرفه آنووا تحلیل شد.
یافته ها:‌ ارتباط مستقیم بین درجه دیسپلازی ومیزان راکتیویتی اپی تلیوم دهانه رحم برای نشانگر پرولیفراتیو Ki67 وجود داشت و همچنین رابطه مستقیم بین درجه دیسپلازی و محل درگیری اپی تلیوم سرویکال با نشانگر Ki67 مشاهده شد.
نتیجه گیری: ارزیابی ضایعات داخل اپی تلیوم دهانه رحم با روش ایمنوهیستوشیمی و نشانگر Ki67 روش قابل اعتمادی برای تشخیص و طبقه بندی شدت ضایعات مختلف دیسپلازی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.