مقاله رتبه بندی نسبی خطر حریق و انفجار در یک صنعت پتروشیمی به روش شاخص حریق و انفجار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رتبه بندی نسبی خطر حریق و انفجار در یک صنعت پتروشیمی به روش شاخص حریق و انفجار دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رتبه بندی نسبی خطر حریق و انفجار در یک صنعت پتروشیمی به روش شاخص حریق و انفجار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رتبه بندی نسبی خطر حریق و انفجار در یک صنعت پتروشیمی به روش شاخص حریق و انفجار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رتبه بندی نسبی خطر حریق و انفجار در یک صنعت پتروشیمی به روش شاخص حریق و انفجار :

مقاله رتبه بندی نسبی خطر حریق و انفجار در یک صنعت پتروشیمی به روش شاخص حریق و انفجار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از صفحه ۵۰ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: رتبه بندی نسبی خطر حریق و انفجار در یک صنعت پتروشیمی به روش شاخص حریق و انفجار
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاخص حریق و انفجار
مقاله پتروشیمی
مقاله واحد فرآیندی
مقاله خطر
مقاله خسارت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: خطر حریق و انفجار به ترتیب اولین و دومین خطر اصلی در صنایع شیمیایی محسوب می شوند.
هدف: مطالعه به منظور ارزیابی کمی و رتبه بندی نسبی خطر حریق و انفجار در یک صنعت پتروشیمی انجام شد.
مواد و روش ها: این مطالعه مقطعی در سال ۱۳۸۵ در کارخانه پتروشیمی بندر امام خمینی (ره) انجام شد. واحدهای فرآیندی مورد نظر بر اساس شاخص های تاثیرگذار بر خطر حریق و انفجار انتخاب و با استفاده از روش شاخص حریق و انفجار DOW (F&EI) تحلیل شدند. اطلاعات فنی مورد نیاز برای محاسبه شاخص از اسناد فرآیندی، راهنمای شاخص و گزارش های موجود به دست آمد. سپس خطر نسبی حریق و انفجار با استفاده از شاخص محاسبه شده در هر یک از بخش ها رتبه بندی شد.
یافته ها: واحد فرآیندی برج عریان ساز با شاخص خطر ۲۲۶ و مخزن نفتای خام با شاخص خطر ۶۴ به ترتیب به عنوان بحرانی ترین و کم-خطرترین واحد فرآیندی شناسایی شدند. شدت خطر حریق و انفجار با توجه به شاخص محاسبه شده در تمام برج ها شدید (F&EI>158)، در راکتور تبدیل کاتالیسی و کوره گازوئیل، سنگین (۱۲۷<F&EI158) و در راکتور هیدرودی آلکیلاسیون و مخزن نفتا، متوسط (۶۱<F&EI96) بود. برج عریان ساز با حداکثر شعاع ۵۷ متر در حدود ۱۰ درصد از مساحت کارخانه مورد مطالعه را در بر می گرفت.
نتیجه گیری: شاخص حریق و انفجار یک روش مناسب برای تعیین نقاط پرخطر وکم خطر یک صنعت است. برج عریان ساز به عنوان بحرانی-ترین واحد از نظر حریق و انفجار به ارزیابی خطر توسط روش های دقیق تر نیازمند است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.