شناسایی پارامترهای موثر شهر الکترونیک بر ترافیک با استفاده از آزمون تی تک نمونه ای (t-test) (مطالعه موردی: شهر قیر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی پارامترهای موثر شهر الکترونیک بر ترافیک با استفاده از آزمون تی تک نمونه ای (t-test) (مطالعه موردی: شهر قیر) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی پارامترهای موثر شهر الکترونیک بر ترافیک با استفاده از آزمون تی تک نمونه ای (t-test) (مطالعه موردی: شهر قیر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی پارامترهای موثر شهر الکترونیک بر ترافیک با استفاده از آزمون تی تک نمونه ای (t-test) (مطالعه موردی: شهر قیر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی پارامترهای موثر شهر الکترونیک بر ترافیک با استفاده از آزمون تی تک نمونه ای (t-test) (مطالعه موردی: شهر قیر) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در ایران با افزایش تعداد خودروها، ترافیک هر روز سنگین تر می شود. عمدتا راه حل های ارایه شده از سوی نهادهای مختلف براساس تامین اهداف سازمان مربوطه انجام شده و نتایج مطلوبی در بر نداشته است. شهر الکترونیک که در واقع تفکر انسان قرن بیستم می باشد، رهیافتی است که توانسته به خوبی پاسخگوی مشکلات شهری باشد. بسیاری کشورها با بهره مندی از فناوری اطلاعات و ارتباطات، توانسته اند بسیاری از امور روزمره شهروندان خویش را در کمترین زمان و هزینه و با بهترین کیفیت به انجام برسانند. در این راستا تحقیق حاضر با هدف ارزیابی اثرات شهر الکترونیک بر روی کاهش ترافیک انجام گرفته است. روش تحقیق توصیفی، تحلیلی می باشد و جمع آوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای و میدانی صورت گرفته است. داده های به دست آمده از پرسشنامه با استفاده از آزمون تی تک نمونه ای (t-test) در نرم افزار آماری SPSS و سپس مهم ترین مانع عدم اجرای شهر الکترونیک با نظرخواهی از کارشناسان آنالیز و نتیجه نهایی برآورد گردید. نتایج به دست آمده نشان می دهد که مهم ترین شاخص موثر شهر الکترونیک بر ترافیک شهر بر کاهش هزینه های سفر، کاهش استرس روانی در افراد و جامعه، کاهش نیاز به پارکینگ های شهری، ثبت تخلفات شهری با دقت زیاد، ضریب ایمنی جاده ها، کاهش هزینه های نظارت انسانی بر جاده، افزایش امنیت و سلامت جاده ای پرسنل راهور و افزایش هاهنگی مرکز ترافیک با سایر ارگان ها (شهرداری، اورژانس، آتش نشانی و … ) می باشد همچنین مهم ترین موانع موثر در ایجاد شهر الکترونیک قیر بر حسب اهمیت به ترتیب بدین شرح می باشد: شاخص مدیریتی، آموزشی، فنی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.