مقاله بررسی اثر عصاره آبی دانه تمبر هندی بر زمان واکنش دم و میزان DHEA سرم در موش های صحرایی نر تغذیه شده با فروکتوز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر عصاره آبی دانه تمبر هندی بر زمان واکنش دم و میزان DHEA سرم در موش های صحرایی نر تغذیه شده با فروکتوز دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر عصاره آبی دانه تمبر هندی بر زمان واکنش دم و میزان DHEA سرم در موش های صحرایی نر تغذیه شده با فروکتوز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر عصاره آبی دانه تمبر هندی بر زمان واکنش دم و میزان DHEA سرم در موش های صحرایی نر تغذیه شده با فروکتوز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر عصاره آبی دانه تمبر هندی بر زمان واکنش دم و میزان DHEA سرم در موش های صحرایی نر تغذیه شده با فروکتوز :

مقاله بررسی اثر عصاره آبی دانه تمبر هندی بر زمان واکنش دم و میزان DHEA سرم در موش های صحرایی نر تغذیه شده با فروکتوز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در افق دانش از صفحه ۷۱ تا ۷۶ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر عصاره آبی دانه تمبر هندی بر زمان واکنش دم و میزان DHEA سرم در موش های صحرایی نر تغذیه شده با فروکتوز
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تمبر هندی
مقاله DHEAS
مقاله زمان واکنش دم
مقاله متابولیک سندرم
مقاله موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: سندرم مقاومت به انسولین یک اختلال متابولیکی است که در پاتوفیزیولوژی بیماری دیابت موثر است. چون میزان DHEA سرم و تحریک پذیری سلول های بدن را تغییر می دهد. هدف این مطالعه بررسی اثر عصاره آبی دانه تمبر هندی بر زمان واکنش دم به محرک دردزا و میزان DHEAS سرم در موش های صحرایی نر تغذیه شده با فروکتوز بوده است.
روش تحقیق: این مطالعه بر روی ۳۰ سر موش صحرایی نر که در سه گروه مساوی شاهد سالم (C)، تغذیه شده با فروکتوز (F) و تغذیه شده با فرکتوز و تحت درمان با عصاره دانه تمبر هندی (FT) انجام شد. در پایان زمان واکنش دم به محرک دردزا و میزان DHEAS سرم اندازه گیری گردید. اطلاعات به دست آمده با استفاده از نرم افزار کامپیوتری SPSS V.11 آنالیز گردید. نتایج به صورت Mean±SD بیان و اختلافات آماری در سطح معنی داری ۵ درصد بررسی گردید.
یافته ها: نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که زمان واکنش دم به محرک دردزا در گروه FT نسبت به گروه F کاهش یافت، اما مقدار DHEAS در این گروه نسبت به گروه F افزایش معنی داری نشان داد (p<0.05).
نتیجه گیری: نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که مصرف عصاره آبی دانه تمبر هندی، موجب افزایش مقدار DHEAS و تحریک پذیری در موش های صحرایی نر تغذیه شده با فروکتوز می گردد که مکانیسم دقیق آن نیاز به مطالعه بیشتر دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.