مقاله اجرای احکام مدنی علیه اشخاص حقوقی حقوق عمومی، موانع و راهکارها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اجرای احکام مدنی علیه اشخاص حقوقی حقوق عمومی، موانع و راهکارها دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اجرای احکام مدنی علیه اشخاص حقوقی حقوق عمومی، موانع و راهکارها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اجرای احکام مدنی علیه اشخاص حقوقی حقوق عمومی، موانع و راهکارها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اجرای احکام مدنی علیه اشخاص حقوقی حقوق عمومی، موانع و راهکارها :

مقاله اجرای احکام مدنی علیه اشخاص حقوقی حقوق عمومی، موانع و راهکارها که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در فصلنامه حقوق- مجله دانشکده حقوق و علوم سیاسی از صفحه ۱۵۹ تا ۱۷۷ منتشر شده است.
نام: اجرای احکام مدنی علیه اشخاص حقوقی حقوق عمومی، موانع و راهکارها
این مقاله دارای ۱۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فوریت اجرای حکم
مقاله مهلت اجرای حکم
مقاله اشخاص حقوقی حقوق عمومی
مقاله اموال دولتی
مقاله دولت
مقاله وزارتخانه ها و موسسات دولتی
مقاله شهرداری ها
مقاله موسسات عمومی غیردولتی
مقاله شرکت های دولتی
مقاله قانون محاسبات عمومی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با صدور حکم در دعاوی مدنی، اصولا اجرای آن باید با رعایت شرایط و تشریفات مندرج در قانون اجرای احکام مدنی باشد و داشتن مهلت های طولانی برای عدم اجرای آن امری غیرمنطقی و خلاف هدف و فلسفه دادرسی و لازم الاجرا بودن احکام است. اما قانون گذار بعد از انقلاب اسلامی مقرراتی وضع کرده است که به برخی از اشخاص حقوقی حقوق عمومی مهلت اضافی برای اجرای احکامی که علیه آنها صادر شده داده است. با توجه به عناوین و مفاد این قوانین، اینکه کدام یک از دستگاه های اجرایی مشمول این قوانین هستند و اصولا با تصویب قوانین بعدی (قانون محاسبات عمومی) آیا این مقررات که در شرایط خاص به تصویب رسیده اند دارای اعتبار هستند و با فرض اعتبار، مراجع ذیربط با چه شرایطی می توانند به استناد آنها اجرای حکم را به تاخیر اندازند و در صورت تخلف و سو استفاده از ظاهر قانون چه آثاری برای آنها دارد و مسایلی دراین ارتباط، مورد بحث این نوشتار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.