برآورد غلظت ذرات معلق در سطح زمین با استفاده از تکنیک سنجش از دور و پارامترهای هواشناسی: (مطالعه موردی در تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برآورد غلظت ذرات معلق در سطح زمین با استفاده از تکنیک سنجش از دور و پارامترهای هواشناسی: (مطالعه موردی در تهران) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برآورد غلظت ذرات معلق در سطح زمین با استفاده از تکنیک سنجش از دور و پارامترهای هواشناسی: (مطالعه موردی در تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برآورد غلظت ذرات معلق در سطح زمین با استفاده از تکنیک سنجش از دور و پارامترهای هواشناسی: (مطالعه موردی در تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برآورد غلظت ذرات معلق در سطح زمین با استفاده از تکنیک سنجش از دور و پارامترهای هواشناسی: (مطالعه موردی در تهران) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

تعیین غلظت ذرات معلق به عنوان یکی از آلاینده های مهم و تاثیرگذار در کلان شهرها نیازمند استفاده از سیستم گسترده ای از ایستگاه های متعدد پایش در سطح شهر می باشد. با توجه به غیر اقتصادی بودن افزایش تعداد ایستگاه های سنجش زمینی، استفاده از پارامترهای ماهواره ای جهت دستیابی به پوشش مکانی و زمانی نسبتا کامل از غلظت ذرات معلق در قالب روشی سریع و اقتصادی می تواند جهت حل مشکل موجود مفید واقع گردد. از این رو هدف از مطالعه حاضر یافتن مدلی جهت دست یابی به رابطه موجود بین غلظت ذرات معلق با سایز کمتر از ۱۰ میکرون و پارامتر عمق اپتیکی ذرات معلق به عنوان داده ی به دست آمده از سنسورهای ماهواره ای می باشد. لذا مدل اثرات اختلاط جهت بیان رابطه مورد نظر بکار گرفته شده، و هم چنین به منظور بهبود عملکرد مدل پیشنهادی از پارامترهای هواشناسی تهیه شده از ایستگاههای سینوپتیک استفاده شده است پارامتر عمق اپتیکی ذرات معلق در این مطالعه از سنجنده مودیس و برای سال ۲۰۰۹ استخراج شده است. نتایج اعتبارسنجی نشان می دهد که مدل ارایه شده، غلظت ذرات معلق را با ضریب همبستگی ۰/۸۴ پیش بینی می نماید (R2=0/71، R=0/84). همچنین استفاده از مدل توسعه داده شده برای تمام ایستگاه ها جهت پیش بینی غلظت ذرات معلق در سه فصل بهار، تابستان و پاییز نشان داده است که مدل در پیش بینی غلظت مربوط به فصل تابستان دارای توانایی بالایی بوده (R2=0/87) ولی در پیش بینی مقادیر غلظت در فصل پاییز عملکرد نسبتا ضعیف تری را از خود نشان داده است (R2=0/76).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.