مقاله تغییرات فیبرینوژن و C-Reactive- Protein) CRP) در پره اکلامپسی خفیف و شدید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات فیبرینوژن و C-Reactive- Protein) CRP) در پره اکلامپسی خفیف و شدید دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات فیبرینوژن و C-Reactive- Protein) CRP) در پره اکلامپسی خفیف و شدید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات فیبرینوژن و C-Reactive- Protein) CRP) در پره اکلامپسی خفیف و شدید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات فیبرینوژن و C-Reactive- Protein) CRP) در پره اکلامپسی خفیف و شدید :

مقاله تغییرات فیبرینوژن و C-Reactive- Protein) CRP) در پره اکلامپسی خفیف و شدید که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مهر و آبان ۱۳۸۹ در مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل از صفحه ۶۷ تا ۷۱ منتشر شده است.
نام: تغییرات فیبرینوژن و C-Reactive- Protein) CRP) در پره اکلامپسی خفیف و شدید
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پره اکلامپسی
مقاله فیبرینوژن،CRP

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: پره اکلامپسی از بیماریهای شایع دوران حاملگی می باشد که با پروتئینوری و فشارخون بالا می تواند عوارض جدی و حتی مرگ و میر را برای مادر و نوزاد بهمراه داشته باشد. اختلال سلولهای اندوتلیال و التهاب نقش مهمی در مکانیسم پاتوفیزیولوژی پره اکلامپسی دارند. پاسخ التهابی سیستمیک سیستم ایمنی هم سیستمهای انعقادی و هم فییبرینولیتیک را درگیر می کند. لذا این مطالعه به منظور تعیین ارتباط فیبرینوژن و CRP بعنوان واسطه های پاسخ التهابی با شدت پره اکلامپسی انجام شده است.
مواد و روشها: این مطالعه مقطعی بر روی ۴۴ خانم باردار سالم، ۳۵ مورد پره اکلامپسی خفیف و ۱۹ مورد پره اکلامپسی شدید مراجعه کننده به بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل با حاملگی اول، تک قلو، سن بالای ۱۵ سال و سن حاملگی بین ۴۰-۳۰ هفته که طی یک هفته قبل از نمونه گیری نیز بتامتازون دریافت نکرده بودند، انجام شد. تشخیص پره اکلامپسی بر اساس BP14090 و پروتئینوری Trace و بیشتر بود. نمونه خون از همه بیماران جهت اندازه گیری CRP و فیبرینوژن گرفته شد و به آزمایشگاه واحد فرستاده شد. سپس گروهها با هم مقایسه شدند.
یافته ها: میانگین CRP بین گروه کنترل (۲۲۸±۰۸۱) و پره اکلامپسی خفیف (۴۹۱±۵۹۹) اختلاف معنی داری داشت ( (p=0.03درحالی که اختلاف معنی داری بین میانگین CRP گروه کنترل (۲۲۸±۰۸۱) و پره اکلامپسی شدید (۳۸±۳۰۵) وجود نداشت. میانگین فیبرینوژن در گروه کنترل (۳۶۰۵±۶۲۳۵) با پره اکلامپسی خفیف (۳۴۴۷۱±۶۵۰۷) و پره اکلامپسی شدید (۳۴۰۹۵±۷۸۶۲) اختلاف معنی داری نداشت.
نتیجه گیری: نتایج مطالعه نشان داد کهCRP در بیماران پره اکلامپسی خفیف نسبت به گروه کنترل افزایش داشته ولی ارتباط معنی داری بین سطح فیبرینوژن با پره اکلامپسی خفیف و شدید مشاهده نگردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.