مقاله فرهنگ کلاسی از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرهنگ کلاسی از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرهنگ کلاسی از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرهنگ کلاسی از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرهنگ کلاسی از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد :

مقاله فرهنگ کلاسی از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله پزشکی هرمزگان از صفحه ۲۵۵ تا ۲۶۱ منتشر شده است.
نام: فرهنگ کلاسی از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آموزش
مقاله دانشجویان
مقاله دانشگاهها

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: شناخت ادراکات و احساسات دانشجویان نسبت به فرهنگ و روابط اعضای کلاس برای برنامه ریزی و ایجاد تغییرات مثبت، حایز اهمیت است. هدف این پژوهش بررسی نظرات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در مورد فرهنگ حاکم بر کلاس های درس بود.
روش کار: طی یک مطالعه توصیفی – تحلیلی، نظرات ۳۳۰ نفر از دانشجویان سال آخر دانشکده های پزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت و پیراپزشکی، مورد بررسی قرار گرفت. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه فرهنگ کلاسی استفان رابینز (Stephen P Robins) با مقیاس لیکرت پنج نقطه ای بود. پردازش داده ها با نرم افزار SPSS انجام و روشهای آمار توصیفی و برای تعیین ارتباط بین متغیرها، از آزمون های مجذور کای استفاده گردید.
نتایج: اکثر دانشجویان (۵۹۱ درصد) به فرهنگ کلاسی دانشگاه امتیاز بینابینی (۲۹-۲۰) دادند. ۲۷۳ درصد فرهنگ کلاسی را باز (امتیاز ³۳۰) و ۱۳۶ درصد آن را بسته (امتیاز <20) توصیف کردند. اکثر دانشجویان معتقد بودند که ارتباط اساتید و همچنین همکلاسی های آنها دوستانه و حمایتی نیست. همچنین اعتقاد داشتند که اساتید انتظاراتشان از دانشجویان را به روشنی بیان نکرده و آنها را به یادگیری بیشتر تشویق نمی کنند. ارتباط مقطع تحصیلی دانشجویان و فرهنگ کلاسی معنی دار بود و دانشجویان دوره کاردانی امتیاز بیشتری به فرهنگ کلاسی داده بودند (P<0.001).
نتیجه گیری: از نظر اکثر دانشجویان دانشکده های مورد مطالعه فرهنگ حاکم بر کلاسهای درسی یک فرهنگ بینابینی بود. تعامل و ارتباط بیشتر اساتید با دانشجویان و بکارگیری روش های دانشجو – محور که می تواند منجر به برقراری ارتباط بیشتر بین استاد و دانشجو و دانشجویان با یکدیگر و ایجاد فرهنگ باز و صمیمی گردد، پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.