مقاله فون و وفور پشه های آنوفلینه و کولیسینه شهرستان گناباد در سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فون و وفور پشه های آنوفلینه و کولیسینه شهرستان گناباد در سال ۱۳۸۷ دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فون و وفور پشه های آنوفلینه و کولیسینه شهرستان گناباد در سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فون و وفور پشه های آنوفلینه و کولیسینه شهرستان گناباد در سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فون و وفور پشه های آنوفلینه و کولیسینه شهرستان گناباد در سال ۱۳۸۷ :

مقاله فون و وفور پشه های آنوفلینه و کولیسینه شهرستان گناباد در سال ۱۳۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در افق دانش از صفحه ۵۸ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: فون و وفور پشه های آنوفلینه و کولیسینه شهرستان گناباد در سال ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پشه
مقاله فون
مقاله کولیسیده
مقاله گناباد
مقاله وفور

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: پشه ها مهمترین ناقلین بیماری در جهان محسوب می شوند که بیماری های مهمی را به انسان منتقل می کنند. امروزه حاشیه نشینی شهرها و استقرار در مساکن غیر استاندارد افزایش یافته که این خود تغییرات اکولوژیکی و دستکاری های طبیعت را به همراه داشته است. رخداد این دگرگونی ها شرایط را برای رشد و تکثیر ناقلین بیماری زا مهیا کرده است. این مطالعه به منظور آشنایی با اکولوژی و بیولوژی پشه های شهرستان گناباد طراحی گردیده تا بتوان در مواقع خطر در کوتاه ترین زمان به مبارزه با آنها اقدام کرد.
روش تحقیق: این پژوهش یک مطالعه توصیفی است که در ۴ منطقه روستایی درب صوفه، کورشک، شهاب و سنجدک انجام شد. جهت صید پشه ها از فروردین تا شهریور ماه ۱۳۸۷ به مدت هر ۱۵ روز این کار صورت می گرفت که جهت نمونه برداری لارو و پوپ پشه ها از روش ملاقه زنی و جهت صید بالغ پشه ها از روش صید دستی و تله نورانی استفاده شد که این صید از اماکن و پناه گاه های اطراف محیط های لاروی صورت گرفت. نمونه های صید شده جهت تعیین گونه به آزمایشگاه منتقل و با استفاده از استریومیکروسکوپ و میکروسکوپ بر اساس کلید تشخیص پشه های ایران تعیین هویت می شدند.
یافته ها: در مجموع ۲۳۰ نمونه پشه (۱۷۰ عدد لارو و ۶۰ عدد بالغ) با سه روش ملاقه زنی، صید دستی و تله نورانی صید گردید که سه گونه Anopheles superpictus، C uliseta longiareolata و Culex pipiens شناسایی شد که وفور آنها به ترتیب آنوفل سوپرپیکتوس ۱۰ عدد لارو (۴۳۴ درصد)، کولیستا لانجی آریولاتا ۱۶۰ عدد لارو و ۵۰ عدد بالغ (۳۲/۹۱ درصد) وکولکس پی پینس ۱۰ عدد بالغ (۴۳۴ درصد) بود و حداکثر فعالیت آنها بین خرداد تا تیر ماه معین گردید.
نتیجه گیری: با توجه به گونه های به دست آمده و اینکه این پشه ها از ناقلین مهم مالاریا و بیماری های ویروسی محسوب می شوند آموزش مردم در این مناطق در خصوص بیماری های ناقل زاد لازم می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.