مقاله بررسی عوامل خطرساز سرطان پستان در رامسر و تنکابن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل خطرساز سرطان پستان در رامسر و تنکابن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل خطرساز سرطان پستان در رامسر و تنکابن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل خطرساز سرطان پستان در رامسر و تنکابن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل خطرساز سرطان پستان در رامسر و تنکابن :

مقاله بررسی عوامل خطرساز سرطان پستان در رامسر و تنکابن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از صفحه ۱۳ تا ۱۹ منتشر شده است.
نام: بررسی عوامل خطرساز سرطان پستان در رامسر و تنکابن
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عوامل خطر
مقاله سرطان پستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: سرطان پستان شایع ترین سرطان در زنان و اولین علت مرگ و میر در خانم های ۴۰ تا ۴۵ ساله است. شناخت هرچه بیش تر عوامل خطرساز سرطان پستان در جلوگیری از بروز آن حایز اهمیت است.
هدف: مطالعه به منظور تعیین عوامل خطرساز سرطان پستان انجام شد.
مواد و روش ها: این مطالعه مورد – شاهدی بر روی زنان مبتلا و غیرمبتلا به سرطان پستان ساکن شهرستان های رامسر و تنکابن و مراجعه کننده به درمانگاه خون و سرطان طی فروردین ۱۳۸۳ تا فروردین ۱۳۸۶ انجام شد. روش نمونه گیری به صورت در دسترس و تعداد نمونه ۱۲۰ نفر بود. ابزار پژوهش شامل پرسش نامه بود که برخی از عوامل خطرساز سرطان پستان را مورد بررسی قرار داد. داده ها با آزمون های آماری مجذور کای، تی مستقل و رگرسیون لجستیک تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: بین متغیرهایی مانند مدت شیردهی (P<0.02)، سابقه خانوادگی سرطان پستان (P<0.01)، سابقه مصرف قرص های ضد بارداری (P<0.000)، وضعیت یائسگی (P<0.000) و سابقه سقط (P<0.001) با بروز سرطان پستان ارتباط معنی دار آماری وجود داشت.
نتیجه گیری: با توجه به یافته ها، توصیه می شود زنان دارای یک یا چند عامل خطرساز سرطان پستان، جهت تشخیص وجود احتمالی سرطان پستان تحت معاینه های دوره ای قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.