مقاله میزان بهبود خودبه خودی علایم سونوگرافیک مفصل ناپایدار لگن و عوامل موثر بر آن در نوزادان درمان نشده متولد مرکز آموزشی – درمانی کوثر قزوین (۸۷ – ۱۳۸۶)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله میزان بهبود خودبه خودی علایم سونوگرافیک مفصل ناپایدار لگن و عوامل موثر بر آن در نوزادان درمان نشده متولد مرکز آموزشی – درمانی کوثر قزوین (۸۷ – ۱۳۸۶) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میزان بهبود خودبه خودی علایم سونوگرافیک مفصل ناپایدار لگن و عوامل موثر بر آن در نوزادان درمان نشده متولد مرکز آموزشی – درمانی کوثر قزوین (۸۷ – ۱۳۸۶)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میزان بهبود خودبه خودی علایم سونوگرافیک مفصل ناپایدار لگن و عوامل موثر بر آن در نوزادان درمان نشده متولد مرکز آموزشی – درمانی کوثر قزوین (۸۷ – ۱۳۸۶)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میزان بهبود خودبه خودی علایم سونوگرافیک مفصل ناپایدار لگن و عوامل موثر بر آن در نوزادان درمان نشده متولد مرکز آموزشی – درمانی کوثر قزوین (۸۷ – ۱۳۸۶) :

مقاله میزان بهبود خودبه خودی علایم سونوگرافیک مفصل ناپایدار لگن و عوامل موثر بر آن در نوزادان درمان نشده متولد مرکز آموزشی – درمانی کوثر قزوین (۸۷ – ۱۳۸۶) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از صفحه ۲۶ تا ۳۰ منتشر شده است.
نام: میزان بهبود خودبه خودی علایم سونوگرافیک مفصل ناپایدار لگن و عوامل موثر بر آن در نوزادان درمان نشده متولد مرکز آموزشی – درمانی کوثر قزوین (۸۷ – ۱۳۸۶)
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مفصل لگن ناپایدار
مقاله تست بارلو
مقاله سونوگرافی لگن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: با توجه به آمار نسبتا زیاد دیسپلازی نموی مفصل لگن (DDH) در ایران و همچنین پرهیز از مشکلات ناشی از درمان زودهنگام، تاخیر در درمان و پی گیری بیماران جهت بررسی میزان بهبود خودبه خودی ضروری به نظر می رسد.
هدف: مطالعه به منظور تعیین میزان بهبود خودبه خودی علایم سونوگرافیک DDH و عوامل موثر بر آن در نوزادان درمان نشده طی ماه اول بعد از تولد در مرکز آموزشی – درمانی کوثر قزوین انجام شد.
مواد و روش ها: این مطالعه تحلیلی از فروردین ۱۳۸۶ تا فروردین ۱۳۸۷ در مرکز آموزشی – درمانی کوثر قزوین بر روی ۲۷۹۱ نوزاد انجام شد. در صورت مثبت بودن معاینه از نظر
DDH، سونوگرافی انجام شد و در صورت مثبت بودن سونوگرافی، درمان یک ماه به تاخیر افتاده و معاینه و سونوگرافی مجدد انجام شد. داده ها با آزمون آماری مجذور کای تحلیل شدند.
یافته ها: از ۲۷۹۱ نوزاد، ۱۰۳ نوزاد معاینه فیزیکی مثبت داشتند که ۲۳ نوزاد از مطالعه خارج شدند. ۴۲ نوزاد سونوگرافی طبیعی و ۳۸ نوزاد سونوگرافی مثبت داشتند. بعد از یک ماه، از مجموع ۳۸ سونوگرافی مثبت، ۳۵ مورد (۹۲۱) بهبود خودبه خودی داشتند. جنسیت مونث، نمای بریچ و درگیری لگن چپ در معاینه بالینی باعث بروز بیش تر سونوگرافی مثبت شد. سن بالای مادر از عوامل عدم بهبود خودبه خودی بود.
نتیجه گیری: تاخیر درمان DDH منجر به بهبود خودبه خودی و جلوگیری از بروز عوارضی همچون نکروزآواسکولار سر استخوان فمور و تحمیل هزینه های اضافی و بروز مشکلات عاطفی و روانی در والدین خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.