مقاله بررسی بیماران مبتلا به نقرس چندمفصلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بیماران مبتلا به نقرس چندمفصلی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بیماران مبتلا به نقرس چندمفصلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بیماران مبتلا به نقرس چندمفصلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بیماران مبتلا به نقرس چندمفصلی :

مقاله بررسی بیماران مبتلا به نقرس چندمفصلی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از صفحه ۷۶ تا ۸۲ منتشر شده است.
نام: بررسی بیماران مبتلا به نقرس چندمفصلی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نقرس مزمن
مقاله آرتریت روماتوئید
مقاله کریستال اسیداوریک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: نقرس چند مفصلی مزمن بیماری شایعی نیست و گاهی تشخیص آن از نظر دور می ماند و با آرتریت روماتوئید (RA) اشتباه می شود.
هدف: مطالعه به منظور تعیین مشخصات بیماران مبتلا به نقرس مزمن (چند مفصلی) انجام شد.
مواد و روش ها: این مطالعه توصیفی بر روی بیماران مبتلا به نقرس چند مفصلی که در سال های ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۵ برای اولین بار به بیمارستان قائم مشهد مراجعه نمودند، انجام شد. اثبات بیماری بر اساس معیارهای بین المللی نقرس بود. بیماران با تورم کم تر از چهار مفصل از مطالعه حذف شدند. داده ها با استفاده از آمار توصیفی ارایه شدند.
یافته ها: ۱۸ بیمار در این مدت مراجعه داشتند. در %۴۴۴ بیماران ابتلای مفاصل توزیع کاملا مشابه با آرتریت روماتوئید داشت. در مایع مفصل ۲ بیمار، همزمان کریستال اسید اوریک و پیروفسفات کلسیم یافت شد. نمای تومور کاذب در محل توفوس در یک بیمار و تاندنیت آشیل یک طرفه در ۲ بیمار وجود داشت. %۶۱ بیماران بیماری های ایسکمیک قلبی، %۵۰ افزایش تری گلیسرید، %۳۹ نارسایی کلیه و ۲۲۲% دیابت داشتند.
نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که تابلوی بالینی بیماری نقرس پیشرفته می تواند با آرتریت روماتوئید اشتباه شود. بنابراین، در بیماران آرتریت چند مفصلی مزمن توجه بیش تر به تشخیص نقرس ضرورت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.