مقاله بررسی جهش های ژن بتا گلوبین در بیماران تالاسمی با استفاده از روش PCR-SSCP


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی جهش های ژن بتا گلوبین در بیماران تالاسمی با استفاده از روش PCR-SSCP دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جهش های ژن بتا گلوبین در بیماران تالاسمی با استفاده از روش PCR-SSCP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جهش های ژن بتا گلوبین در بیماران تالاسمی با استفاده از روش PCR-SSCP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جهش های ژن بتا گلوبین در بیماران تالاسمی با استفاده از روش PCR-SSCP :

مقاله بررسی جهش های ژن بتا گلوبین در بیماران تالاسمی با استفاده از روش PCR-SSCP که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از صفحه ۱۳ تا ۱۹ منتشر شده است.
نام: بررسی جهش های ژن بتا گلوبین در بیماران تالاسمی با استفاده از روش PCR-SSCP
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تالاسمی
مقاله SSCP
مقاله ژن بتا گلوبین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: بتا تالاسمی یکی از شایع ترین بیماری های ژنتیکی در ایران است و بیش از دو میلیون حامل بتا تالاسمی در ایران وجود دارد. شناسایی جهش های ژن بتاگلوبین برای برنامه های تشخیصی و مدیریتی معین مانند تشخیص پیش از زایمان بیماری بتاتالاسمی ضروری است. در کشور ما روش (PCR-amplification refractory mutation system) PCR-ARMS بطور گسترده برای شناسایی جهش های ژن بتا گلوبین استفاده می شود.
روش بررسی: در این مطالعه کاربرد روش
(PCR-single strand conformation polymorphism) PCR-SSCP در شناسایی جهش های بتا تالاسمی توضیح داده می شود. در بیمارانی که جهش های آنها قبلا با توالی یابی تایید شده بودند، حدود ۲۸۱ جفت باز حاوی اگزون یک ژن بتا گلوبین با روش PCR تکثیر گردید. ۲۵ میکرولیتر محصول واکنش PCR را مطابق تکنیک SSCP در ژل اکریل آمید الکتروفورز و باندها با رنگ آمیزی نیترات نقره آشکار شدند. هفت جهش و یک پلی مورفیسم با این تکنیک بررسی شد.
یافته ها: مشخص گردید الگوی حرکت تک رشته ای ها کاملا متفاوت با همدیگر و با نمونه کنترل بود. نتیجه گیری: تکنیک PCR-SSCP می تواند نیاز ما را برای توالی یابی مستقیم DNA ژنومی کاهش داده و در کشورهای در حال توسعه که بیماریهای هموگلوبینی ژنتیکی بالا و منابع مالی کم است مفید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.