مروری بر مدیریت بیماری شانکر باکتریایی مرکبات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر مدیریت بیماری شانکر باکتریایی مرکبات دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر مدیریت بیماری شانکر باکتریایی مرکبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر مدیریت بیماری شانکر باکتریایی مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر مدیریت بیماری شانکر باکتریایی مرکبات :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

بیماری شانکر باکتریایی مرکبات با عاملXanthomonas axonopodis pv. Citri یکی از بیماریهای مهم مرکبات در دنیا میباشد. این بیماری بیش از دو دهه است که از منطقه جنوب کشور گزارش شده و در حال گسترش میباشد. این بیماری در سال ۱۹۹۰ برای اولین بار در ایران بر روی لیمو مکزیکی از منطقه کهنوج در جنوب استان کرمان گزارش شد و هم اکنون در بیشتر باغات استان هرمزگان، کهنوج و تعدادی از باغات جیرفت وجود دارد. این بیمارگر باعث ایجاد زخمهای بر آمده و نکروتیک مشخص بر روی برگها، ساقه و میوه میشود. همچنین شدت بیماری باعث ریزش برگها، بدشکلی میوه ها و ریزش نکروتیک مشخص بر روی برگها، ساقه و میوه میشود. همچنین شدت بیماری باعث ریزش برگها، بدشکلی میوه ها و ریزش پیش از موقع میوه ها، خشکیدگی سر شاخه ها و ضعف عمومی درخت میشود.درختان لیمو ترش به پاتوتیپهای موجود حساسیت بالایی داشته ولی ارقام پرتقال، نارنگی و نارنج حساسیت کمتری دارند. عامل این بیماری دارای سه پاتوار میباشد. که در بین آنها، فرم آسیایی شانکر (شانکر A) X. axonopodis pv. citri رایجترین و شدیدترین فرم این بیماری میباشد. این پاتوژن که به دلیل نهال های آلوده، بارانهای توام با باد، روزنه ها و زخمهای روی درخت شیوع یافته را میتوان با کاشت نهال پیوند شده روی پایه هایی با رشد کمتر مثل نارنج سه برگ یا Poncirus trifoliata هرس شاخه های آلوده، حذف درختان آلوده و سوزاندن بقایا، ضدعفونی کردن ابزارها و تجهیزات، استفاده از باد شکن و استفاده از ترکیبات مسی و محلول بوردو مدیریت نمود. با عنایت به منابع انتشار یافته در این خصوص تاکنون، هدف از این تحقیق مروری بر بیماری شانکر مرکبات و مدیریت آن میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.