تاثیر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک ژنوتیپ های انگور شصت عروس و شاهرودی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک ژنوتیپ های انگور شصت عروس و شاهرودی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک ژنوتیپ های انگور شصت عروس و شاهرودی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک ژنوتیپ های انگور شصت عروس و شاهرودی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک ژنوتیپ های انگور شصت عروس و شاهرودی :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
به منظور شناسایی خصوصیات مورفولوژیک ارقام انگور ۶۰ عروس و شاهرودی تحت تنش شوری در استان قزوین، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی باز تکرار و پنج سطح شوری شامل صفر ، ۱۰۰، ۲۰۰، ۲۵۰، ۳۰۰ میلی مول در لیتر نمک کلرور سدیم در سال ۹۴ در گلخانه دانشگاه بین المللی امام خمینی ( ره) از این اجرا درآمد. نتایج نشان داد که افزایش سطح شوری منجر به کاهش صفات مورفولوژیک تعداد برگ، وزن شاخ و برگ، وزن تر و خشک ریشه جدید در بین ارقام مورد آزمایش رقم شاهرودی تحمل بیشتری نسبت به شوری نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.