تاثیر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک ژنوتیپ های انگور شصت عروس و شاهرودی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک ژنوتیپ های انگور شصت عروس و شاهرودی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک ژنوتیپ های انگور شصت عروس و شاهرودی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک ژنوتیپ های انگور شصت عروس و شاهرودی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک ژنوتیپ های انگور شصت عروس و شاهرودی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

به منظور شناسایی خصوصیات مورفولوژیک ارقام انگور ۶۰ عروس و شاهرودی تحت تنش شوری در استان قزوین، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی باز تکرار و پنج سطح شوری شامل صفر ، ۱۰۰، ۲۰۰، ۲۵۰، ۳۰۰ میلی مول در لیتر نمک کلرور سدیم در سال ۹۴ در گلخانه دانشگاه بین المللی امام خمینی ( ره) از این اجرا درآمد. نتایج نشان داد که افزایش سطح شوری منجر به کاهش صفات مورفولوژیک تعداد برگ، وزن شاخ و برگ، وزن تر و خشک ریشه جدید در بین ارقام مورد آزمایش رقم شاهرودی تحمل بیشتری نسبت به شوری نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.