بررسی اثر اسانس ریز پوشانی شده ضایعات لیموترش بر باکتریهای بیماری زا در گوشت چرخ شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر اسانس ریز پوشانی شده ضایعات لیموترش بر باکتریهای بیماری زا در گوشت چرخ شده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر اسانس ریز پوشانی شده ضایعات لیموترش بر باکتریهای بیماری زا در گوشت چرخ شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر اسانس ریز پوشانی شده ضایعات لیموترش بر باکتریهای بیماری زا در گوشت چرخ شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر اسانس ریز پوشانی شده ضایعات لیموترش بر باکتریهای بیماری زا در گوشت چرخ شده :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

تقاضا برای استفاده از گوشت چرخ شده به علت راحتی مصرف بسیار بالا است ولی احتمال انتقال باکتریهای عامل مسمومیت، در آن بالا می باشد. در این مطالعه تاثیر اسانس ضایعات لیمو ترش به صورت آزاد و ریزپوشانی شده بر باکتریهای کلی فرم و استافیلوکوکوس اوریوس در مدت ۸ روز در یخچال بررسی شد. نتایج نشان داد که استفاده از اسانس ضایعات لیموترش از شدت فعالیت باکتری هایی مثل کلی فرم و استافیلوکوکوس اوریوس بر نمونه ها، کاسته و موجب کاهش مسمویت غذایی در گوشت چرخ شده گردد. اثر اسانس بر روی باکتری استافیلوکوکوس اوریوس کمتر از کلی فرم گزارش شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.