مقاله بررسی تغییرات پرولین، پایداری غشای سیتوپلاسمی، عملکرد و طول ریشه چه در چهار رقم گندم پاییزه در شرایط تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات پرولین، پایداری غشای سیتوپلاسمی، عملکرد و طول ریشه چه در چهار رقم گندم پاییزه در شرایط تنش خشکی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات پرولین، پایداری غشای سیتوپلاسمی، عملکرد و طول ریشه چه در چهار رقم گندم پاییزه در شرایط تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات پرولین، پایداری غشای سیتوپلاسمی، عملکرد و طول ریشه چه در چهار رقم گندم پاییزه در شرایط تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات پرولین، پایداری غشای سیتوپلاسمی، عملکرد و طول ریشه چه در چهار رقم گندم پاییزه در شرایط تنش خشکی :

مقاله بررسی تغییرات پرولین، پایداری غشای سیتوپلاسمی، عملکرد و طول ریشه چه در چهار رقم گندم پاییزه در شرایط تنش خشکی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۵۹ تا ۷۳ منتشر شده است.
نام: بررسی تغییرات پرولین، پایداری غشای سیتوپلاسمی، عملکرد و طول ریشه چه در چهار رقم گندم پاییزه در شرایط تنش خشکی
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گندم
مقاله تنش خشکی
مقاله پرولین
مقاله عملکرد
مقاله پایداری غشا سیتوپلاسمی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این آزمایش برای ارزیابی تاثیر تنش خشکی بر میزان تجمع پرولین و پایداری غشا سیتوپلاسمی بر چهار واریته گندم: شیراز، چمران، پیشتاز و نیک نژاد در شرایط مزرعه و آزمایشگاه، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس به صورت طرح کرت های خرد شده در پایه بلوک های کامل تصادفی با ۴ تکرار انجام شد. در این تحقیق صفات فیزیولوژیکی پرولین، پایداری غشای سیتوپلاسمی بر اساس دو سطح آبیاری نرمال و ظرفیت زراعی (FC) 30% اندازه گیری شدند، همچنین طول ریشه چه در پتانسیل های مختلف اسمزی تعیین شد. نتایج نشان داد که بین پتانسیل های اسمزی از لحاظ طول ریشه چه در ارقام مختلف اختلاف معنی داری وجود دارد و رقم پیشتاز با میانگین ۴۷۷۶ میلی متر طول ریشه نسبت به سایر ارقام دارای اختلاف معنی داری بود. نتایج آزمایش های مزرعه ای نشان داد که اثر تنش خشکی بر پرولین آزاد برگ، پایداری غشا سیتوپلاسمی برگ و عملکرد دانه معنی دار است، همچنین مقایسه میانگین اثر تنش بر عملکرد دانه نشان داد که تیمارهای بدون تنش در سال اول و دوم به ترتیب با میانگین ۴۳۷۴۸ و ۴۶۲۸۴ کیلوگرم دانه در هکتار نسبت به تیمار تنش رطوبتی عملکرد بیش تری داشتند. مقایسه میانگین عملکرد دانه نشان داد که رقم نیک نژاد و چمران در سال اول به ترتیب با میانگین ۴۰۸۰۱ و ۳۷۷۵۸ و در سال دوم به ترتیب با ۴۰۹۸۳ و ۳۷۸۴۸ کیلوگرم در هکتار نسبت به سایر ارقام عملکرد بیش تری داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.