اثر ضد باکتریایی عصاره سیر در گوشت بلدرچین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر ضد باکتریایی عصاره سیر در گوشت بلدرچین دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر ضد باکتریایی عصاره سیر در گوشت بلدرچین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ضد باکتریایی عصاره سیر در گوشت بلدرچین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر ضد باکتریایی عصاره سیر در گوشت بلدرچین :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

آلیسین یا دی آلیل دی سولفید اکسین یکی از مهم ترین ترکیبات ضد میکربی موجود در سیر می باشد. در این تحقیق به بررسی فعالیت زنده باکتریایی عصاره سیر در بازدارندگی از رشد استافیلوکوکوس اوریوس در دشت بلدرچین در دمای نگهداری چهار درجه سانتی گراد پرداخته شد. او زندگی سیر با استفاده از دستگاه تقطیر در خلا ( روتاری) انجام شد. عصاره سیر در سه غلظت ۰/۵ ،۱ و ۱/۵ در صد و باکتری استافیلوکوکوس اوریوس در دو سطح تلقیح غلظت ( cfu/ml ؛ فرمول در متن اصلی مقاله) و یک نمونه شاهد هر یک در سه تکرار بررسی گردید و به شمارش تعداد باکتری نمونه ها در محیط کشت برد-پارکز آگار در زمان های صفر، ۲۴، ۴۸، ۷۲ ساعت به عنوان تست شناسایی و تست کوآگولاز مثبت محیط کشت آگار خون دار به عنوان تست تاییدی، محاسبه حداکثر تعداد احتمالی استافیلوکوکوس اوریوس انجام شد. آزمون ارزیابی سینتیک ۳۰ کشته شد بلدرچین از لحاظ صفات رنگ، بافت و چربی داخل ماهیچه سینه و ران به ترتیب توسط دستگاه های رنگ سنج دیجیتال گوش، بافت سنج و سوکسله انجام گردید. ارزیابی حسی توسط ده است و به متخصص آموزش دیده انجام شد. به منظور بررسی و مقایسه میزان عدم رشد بین شاهد و گروه تیمارها از نرم افزار چند دامنه دانکن در صد اطمینان پنج در صد برای تجزیه و تحلیل آماری استفاده گردید. عصاره سیر از کلی غلظت و توانست رشد باکتری را متوقف کند. با افزایش غلظت عصاره این بازدارندگی سریع تر و در زمان کوتاه به اتفاق افتاد و بازدارندگی رشد نسبت به نمونه شاهد اختلاف معنی داری نشان داد ( ۰/۰۵> p). نتایج آزمون حسی گوشت بلدرچین حامیان غلظت های مختلف عصاره سیر نشان داد که تیمار حاوری۰/۵ در صد عصاره سیر از لحاظ صفت عطر و طعم بیشترین پذیرش کلی را دارد. تیمار با غلظت ۱/۵ درصد عصاره سیر در هر دو غلظت این باکتری بیشتری خاصیت بازدارندگی در رشد استافیلوکوکوس اوریوس را داشت که به عنوان تیمار برتر انتخاب گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.