مقاله بررسی اثر تراکم آتریپلکس لنتی فرمیس بر میزان ترسیب کربن و مقایسه آن با تراکم کشت آتریپلکس در پروژه بوته کاری در مرتع (مطالعه موردی اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تراکم آتریپلکس لنتی فرمیس بر میزان ترسیب کربن و مقایسه آن با تراکم کشت آتریپلکس در پروژه بوته کاری در مرتع (مطالعه موردی اصفهان) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تراکم آتریپلکس لنتی فرمیس بر میزان ترسیب کربن و مقایسه آن با تراکم کشت آتریپلکس در پروژه بوته کاری در مرتع (مطالعه موردی اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تراکم آتریپلکس لنتی فرمیس بر میزان ترسیب کربن و مقایسه آن با تراکم کشت آتریپلکس در پروژه بوته کاری در مرتع (مطالعه موردی اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تراکم آتریپلکس لنتی فرمیس بر میزان ترسیب کربن و مقایسه آن با تراکم کشت آتریپلکس در پروژه بوته کاری در مرتع (مطالعه موردی اصفهان) :

مقاله بررسی اثر تراکم آتریپلکس لنتی فرمیس بر میزان ترسیب کربن و مقایسه آن با تراکم کشت آتریپلکس در پروژه بوته کاری در مرتع (مطالعه موردی اصفهان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۱۹ تا ۲۹ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر تراکم آتریپلکس لنتی فرمیس بر میزان ترسیب کربن و مقایسه آن با تراکم کشت آتریپلکس در پروژه بوته کاری در مرتع (مطالعه موردی اصفهان)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آتریپلکس لنتی فرمیس
مقاله ترسیب کربن
مقاله فاصله کاشت
مقاله بوته کاری در مرتع

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با آغاز انقلاب صنعتی و رشد روز افزون تحولات بشری، نیاز بشر به انرژی و مصرف انواع سوخت های فسیلی موجب افزایش گازهای گلخانه ای مانند دی اکسید کربن در جو شده است. بنابراین در پی دستیابی به روش های کاهش دی اکسید کربن در جو، روش توسعه و گسترش پوشش گیاهی بیش از سایر روش ها کاربرد دارد.
یکی از گونه های مناسب و غیر بومی که در ایران برای بیابان زدایی و اصلاح مراتع استفاده می شود، گیاه آتریپلکس لنتی فرمیس می باشد. این گیاه به دلیل داشتن بافت خشبی قابلیت ترسیب کربن بیش تری را از راه فتوسنتز دارد و هدف اندازه گیری میزان کربن ذخیره شده در اندام هوایی، ریشه و خاک بوده است، برای این هدف تاثیر تراکم کشت آتریپلکس در سه سطح ۲۵۰۰، ۶۲۵ و ۲۷۸ پایه در هکتار با ۴۵ تکرار در سطح، در مجموع ۱۳۵ نمونه از اندام هوایی و خاک و ۱۸ نمونه از ریشه مورد بررسی قرار گرفت و با روش متداول بوته کاری و نهال کاری در مرتع که همه۵۰۰ تا ۱۰۰۰ پایه در هکتار بسته به شرایط اقلیمی، خاک، توپوگرافی و میزان بارندگی متغیر است با هم مقایسه شد. نتایج نشان داد که فواصل مختلف کاشت تاثیری بر میزان کربن خاک در سطح ۵ درصد نداشته است. در مورد ذخیره کربن ریشه و اندام هوایی، بین فواصل مختلف کاشت در سطح پنج درصد اختلاف معنی دار بود، بیش ترین آن مربوط به فاصله کاشت ۲×۲ متر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.