مقاله تاثیر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی (کینتین و سایکوسل) بر رشد رویشی زیتون رقم دزفول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی (کینتین و سایکوسل) بر رشد رویشی زیتون رقم دزفول دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی (کینتین و سایکوسل) بر رشد رویشی زیتون رقم دزفول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی (کینتین و سایکوسل) بر رشد رویشی زیتون رقم دزفول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی (کینتین و سایکوسل) بر رشد رویشی زیتون رقم دزفول :

مقاله تاثیر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی (کینتین و سایکوسل) بر رشد رویشی زیتون رقم دزفول که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۸۳ تا ۹۷ منتشر شده است.
نام: تاثیر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی (کینتین و سایکوسل) بر رشد رویشی زیتون رقم دزفول
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنظیم کننده های رشد گیاهی
مقاله تحمل
مقاله رشد رویشی
مقاله زیتون
مقاله شوری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش وضعیت تحمل زیتون رقم دزفول به مقادیر بارزی سدیم کلرید در آب آبیاری با استفاده از کاربرد تنظیم کننده های رشد گیاهی سیتوکینین (کینتین) و سایکوسل مورد بررسی قرار گرفت. طرح آزمایشی به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار بررسی شد. در این آزمایش صفات تعداد برگ، سطح برگ، میزان کلروفیل، طول ساقه و وزن خشک اندام های هوایی و ریشه اندازه گیری شد. نتایج به دست آمده نشان داد که با افزایش سطح شوری طول شاخساره، نسبت قطر بالا به پایین ساقه، سطح برگ و وزن خشک هوایی کاهش یافت هر چند که در سطح %۵ اختلاف معنی داری مشاهده نشد، اما با افزایش سطح شوری کاهش اختلاف تعداد برگ در سطح ۲۰۰ میلی مول شوری و کاهش میزان کلروفیل در سطح ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی مول شوری معنی دار بود. با کاربرد ۱۰۰۰ میلی گرم در لیتر سایکوسل در سطح شوری ۵۰ میلی مول، میزان کلروفیل برگ به میزان ۰۶۲ میلی گرم در گرم وزن تر برگ و در سطح ۲۰۰ میلی مول شوری وزن خشک ریشه به شاخساره به میزان ۰۵۳۲ گرم افزایش یافت که در سطح %۵ اختلاف معنی داری با شاهد مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.