مقاله بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی نهشته های منگنز – آهن در ته نشست های افیولیتی شمال چالدران، شمال باختر ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی نهشته های منگنز – آهن در ته نشست های افیولیتی شمال چالدران، شمال باختر ایران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی نهشته های منگنز – آهن در ته نشست های افیولیتی شمال چالدران، شمال باختر ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی نهشته های منگنز – آهن در ته نشست های افیولیتی شمال چالدران، شمال باختر ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی نهشته های منگنز – آهن در ته نشست های افیولیتی شمال چالدران، شمال باختر ایران :

مقاله بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی نهشته های منگنز – آهن در ته نشست های افیولیتی شمال چالدران، شمال باختر ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در بلورشناسی و کانی شناسی ایران از صفحه ۳ تا ۱۴ منتشر شده است.
نام: بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی نهشته های منگنز – آهن در ته نشست های افیولیتی شمال چالدران، شمال باختر ایران
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نهشته های منگنز
مقاله ژئوشیمی
مقاله کانی شناسی
مقاله براونیت
مقاله پیرولوسیت
مقاله افیولیت
مقاله بروندمی
مقاله صفو
مقاله چالدران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در میان سنگ های رسوبی پلاژیک و چرت های رادیولاریتی زون افیولیتی شمال باختر کشور نهشته های منگنز و منگنز – آهن چندی یافت می شوند. کانی سازی – های منگنز – آهن ناحیه صفو در شمال شهر چالدران یکی از آن هاست. در ناحیه صفو، انباشتگی منگنز در چند افق و به شکل توده های عدسی شکل درون شیل های آهکی پلاژیک، چرت و آهک پلاژیک روی داده است. این کانسار چینه سان بوده و خاستگاه همزمان با ته نشینی دارد. از نظر کانی شناسی از کانه های پیرولوسیت، بیکسبیت، براونیت و هماتیت تشکیل یافته است. کلسیت، کوارتز و باریت کانی های باطله اصلی هستند. ساخت و بافت های نواری، توده ای و پراکنده در توده های معدنی قابل تشخیص اند. شواهد زمین شناسی و ژئوشیمیایی گویای نهشت کانه ها از گرمابی های زیردریایی (بروندمی) در بستر حوضه اقیانوسی نئوتتیس در زمان کرتاسه بالایی است. نسبت های Mn/Fe در این کانسار بین ۳۱۷-۱۳۵ متغیر است و میانگین آن برابر ۸ است. میانگین این نسبت چندین بار بیشتر از مقدار آن در نهشته های فلزدار پشته های میان اقیانوسی است. بالا بودن نسبت های Mn/Fe و Si/Al، پایین بودن مقادیر فلزات کمیاب و به ویژه فلزات Ni، Co و Cu، پایین بودن مقادیر عناصر Y و Ce و بالا بودن مقادیر SiO2 Ba، Fe، Mn، و Sr به عنوان شواهدی از غنی شدگی و تخلیه Mn از گرمابی ها بروندمی هستند و نقش فرایندهای هیدروژنز در پیدایش این کانسار ناچیز است. بررسی ضرایب همبستگی میان اکسیدها و عناصر مختلف نیز نشان داد که هیچ ارتباطی بین فلزات Ni، Co و Cu با گرمابی های بروندمی سرشار از Si، Mn و Fe وجود نداشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.