مقاله شیمی کانی های متابازیت های پالئوزوئیک، شاهدی بر تغییرات دگرگونی این سنگ ها (جنوب چاه پلنگ، شمال شرق استان اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیمی کانی های متابازیت های پالئوزوئیک، شاهدی بر تغییرات دگرگونی این سنگ ها (جنوب چاه پلنگ، شمال شرق استان اصفهان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیمی کانی های متابازیت های پالئوزوئیک، شاهدی بر تغییرات دگرگونی این سنگ ها (جنوب چاه پلنگ، شمال شرق استان اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیمی کانی های متابازیت های پالئوزوئیک، شاهدی بر تغییرات دگرگونی این سنگ ها (جنوب چاه پلنگ، شمال شرق استان اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیمی کانی های متابازیت های پالئوزوئیک، شاهدی بر تغییرات دگرگونی این سنگ ها (جنوب چاه پلنگ، شمال شرق استان اصفهان) :

مقاله شیمی کانی های متابازیت های پالئوزوئیک، شاهدی بر تغییرات دگرگونی این سنگ ها (جنوب چاه پلنگ، شمال شرق استان اصفهان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در بلورشناسی و کانی شناسی ایران از صفحه ۲۳ تا ۴۰ منتشر شده است.
نام: شیمی کانی های متابازیت های پالئوزوئیک، شاهدی بر تغییرات دگرگونی این سنگ ها (جنوب چاه پلنگ، شمال شرق استان اصفهان)
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شیمی کانی
مقاله متابازیت
مقاله پالئوزوئیک
مقاله ایران مرکزی
مقاله چاه پلنگ
مقاله اصفهان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
متابازیت های پالئوزوئیک زیرین جنوب چاه پلنگ در شمال بلوک یزد از زون ایران مرکزی، با گسترش محدود در همراهی با دگرگونه های دوشاخ وجود دارند. متابازیت ها به دو بخش متاولکانیک و توده های متاگابرو، آمفیبولیت و متادیاباز تقسیم می شوند. متاولکانیک ها با ترکیب بازالتی به صورت روانه های دارای برگوارگی و حفره های پرشده با کلسیت اند. آمفیبول، پلاژیوکلاز و بیوتیت از سازندگان اصلی این سنگ ها هستند. اکتینولیت، کلریت، اپیدوت، کلسیت و آلبیت به عنوان کانی های شاخص رخساره شیست سبز در زمینه ملانوکرات متابازیت ها یافت می شوند. بر اساس فشارسنجی های انجام شده برای آمفیبول ها در فشار ۸ کیلوبار، دمای تشکیل منیزیوهورنبلند موجود در آمفیبولیت ها ۶۲۲°C و فروهورنبلندها و فروچرماک هورنبلندهای متادیابازها ۶۵۹-۶۹۴°C است. دماسنجی بیوتیت ها دمای ۶۴۸-۶۶۵°C را برای تشکیل بیوتیت های متاولکانیک و ۵۸۵-۵۹۶°C برای بیوتیت های موجود در دایک های متادیابازی نشان می دهد. سنگ شناختی و شیمی کانی ها، حاکی از ماهیت قلیایی ماگماتیسم و رخدادهای دگرگونی متعدد است. متابازیت های مورد بررسی نخست در رخساره آمفیبولیت و سپس در رخساره شیست سبز دستخوش دگرگونی شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.