مقاله بررسی مقاومت به سرمای بهاره برخی ارقام تجاری پسته منطقه دامغان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقاومت به سرمای بهاره برخی ارقام تجاری پسته منطقه دامغان دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقاومت به سرمای بهاره برخی ارقام تجاری پسته منطقه دامغان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقاومت به سرمای بهاره برخی ارقام تجاری پسته منطقه دامغان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقاومت به سرمای بهاره برخی ارقام تجاری پسته منطقه دامغان :

مقاله بررسی مقاومت به سرمای بهاره برخی ارقام تجاری پسته منطقه دامغان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۶۰ تا ۷۶ منتشر شده است.
نام: بررسی مقاومت به سرمای بهاره برخی ارقام تجاری پسته منطقه دامغان
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پسته
مقاله سرمازدگی
مقاله خنجری
مقاله شاه پسند
مقاله عباس علی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پسته (pistacia vera) یکی از محصولات استراتژیک کشور به شمار می رود که بعد از نفت بیش ترین میزان صادرات را به خود اختصاص داده است. در چند سال اخیر خسارت سرمازدگی به پسته سبب شده این محصول خطرپذیر به شمار آید. دمای بحرانی و افت دما در اوایل بهار که گاهی خسارت های قابل توجهی وارد می سازد استفاده به موقع و مناسب از روش های پیشگیری را ضروری می کند. به همین دلیل یک طرح تحقیقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در سا ل های ۱۳۸۶-۱۳۸۷ انجام شد. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با دو فاکتور رقم با سه سطح (عباسعلی، خنجری و شاه پسند) و فاکتور دما با ۵ سطح +۲، ۰، -۲، -۴، -۶ درجه سانتی گراد در سه مرحله شامل مرحله نموی اندام زایشی، جوانه متورم شده، گل باز شده و میوه تازه تلقیح شده در اواخر زمستان و اوایل بهار اجرا شد. نمونه ها در دستگاه انجماد قرار گرفته و دما با نرخ دو درجه در هر ساعت کاهش داده شد و در هر سطح دما نمونه هایی برای مطالعه میزان خسارت وارد شده خارج شدند. نتایج نشان داد حساس ترین مرحله به سرمای بهاره مرحله گل کامل بود، بیش ترین خسارت سرما در دمای -۶ درجه سانتی گراد وارد شد و هم چنین در رقم عباسعلی مقاوم ترین و رقم شاه پسند حساس ترین رقم به سرمای پاییزه بود و رقم خنجری نیمه مقاوم مشخص شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.