مقاله مطالعه اثر تنش شوری بر میزان کلروفیل در اسپرس و یونجه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر تنش شوری بر میزان کلروفیل در اسپرس و یونجه دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر تنش شوری بر میزان کلروفیل در اسپرس و یونجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر تنش شوری بر میزان کلروفیل در اسپرس و یونجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر تنش شوری بر میزان کلروفیل در اسپرس و یونجه :

مقاله مطالعه اثر تنش شوری بر میزان کلروفیل در اسپرس و یونجه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۷۷ تا ۸۹ منتشر شده است.
نام: مطالعه اثر تنش شوری بر میزان کلروفیل در اسپرس و یونجه
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شوری
مقاله کلروفیل
مقاله اسپرس
مقاله یونجه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق برای بررسی تحمل گیاهان مرتعی به تنش شوری انجام گرفته است و اثر این تنش بر میزان کلروفیل دو ژنوتیپ گیاهان اسپرس و یونجه مورد ارزیابی قرار گرفت. برای هر گونه، آزمایش فاکتوریل با پنج سطح شوری صورت گرفت. این تحقیق در قالب آزمایشی با استفاده از نمک کلراید سدیم و کلسیم محلول در آب برای بررسی میزان رشد رویشی گیاهچه ها در گلدان انجام گرفت. داده ها ثبت و صفات غلظت کلروفیل a، غلظت کلروفیل b و غلظت کلروفیل کل (a+b) آنالیز شدند.
نتایج به دست آمده از مرحله رشد گیاهچه با اعمال تنش شوری نشان داد که غلظت های بالای تنش، سبب کاهش معنی دار ۰۰۱ درصد میزان کلروفیل در گونه ها شده است. سنجش میزان کلروفیل در مرحله رشد رویشی گیاهان در گلدان ها نشان داد که بین دو گونه از نظر کلروفیل a و کلروفیل کل تفاوت معنی داری در سطح ۰۰۱ وجود داشته و در بررسی اثر متقابل نیز اسپرس در تمامی سطوح، ماکزیمم غلظت کلروفیل a را به خود اختصاص داده است. نمودارهای مقایسه اسپرس و یونجه از لحاظ میزان تراکم کلروفیل و نمودار مربوط به اثر متقابل گونه در شوری نشان دادند که اسپرس در کلیه سطوح شوری، مقاومت بیش تری را نسبت به یونجه نشان داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.