مقاله نقد و بررسی حدیثی در فضیلت ایرانیان (عنوان عربی: استعراض حدیث فی فضل الایرانیین)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقد و بررسی حدیثی در فضیلت ایرانیان (عنوان عربی: استعراض حدیث فی فضل الایرانیین) دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقد و بررسی حدیثی در فضیلت ایرانیان (عنوان عربی: استعراض حدیث فی فضل الایرانیین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقد و بررسی حدیثی در فضیلت ایرانیان (عنوان عربی: استعراض حدیث فی فضل الایرانیین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقد و بررسی حدیثی در فضیلت ایرانیان (عنوان عربی: استعراض حدیث فی فضل الایرانیین) :

مقاله نقد و بررسی حدیثی در فضیلت ایرانیان (عنوان عربی: استعراض حدیث فی فضل الایرانیین) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۹ در حدیث پژوهی از صفحه ۳۷ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: نقد و بررسی حدیثی در فضیلت ایرانیان (عنوان عربی: استعراض حدیث فی فضل الایرانیین)
این مقاله دارای ۳۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حدیث
مقاله سلمان
مقاله فضایل
مقاله اهل فارس
مقاله اعتبار
مقاله سند و متن (کلیدواژه عربی: الحدیث
مقاله سلمان
مقاله الفضایل
مقاله اهل الفارس
مقاله الاعتبار
مقاله السند والنص)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
چکیده فارسی:
راویان و جامعان روایی، احادیثی را به پیامبر (ص) نسبت می دهند که درون مایه آن، به نوعی به فضیلت و برتری اهل فارس اشاره دارد تا حدی که می گوید اگر علم در ستاره ثریا هم باشد، اهل فارس بدان نایل خواهند شد. این فضل و برتری در روایات، حداقل با سه واژه «ایمان»، «علم» و «دین» آمده است. این احادیث را می توان در مجامع حدیثی، کتاب های تاریخی و تفاسیر شیعه و اهل سنت جستجو کرد. در این مقاله، نخست، گستره انعکاس روایات اهل سنت که از بسامد بیشتری برخوردار است، مورد بررسی قرار گرفته، سپس به نقل های امامیه پرداخته می شود. آنگاه محتوای آن ها بررسی و دیدگاه های گوناگون درباره مصادیق آن ها مورد بحث قرار خواهد گرفت. در ارزیابی این روایات، چند دیدگاه اساسی مطرح شده است، به این صورت که گروهی با اعلام صحت و یا سکوت، موافقت خود را با آن ها ابراز داشته و برخی دیگر که تماما از متاخران هستند، مخالف این احادیث اند و تمام آن ها را جعلی می پندارند. در این میان، دیدگاه بینابینی وجود دارد که برخی از این احادیث را صحیح و برخی را تحریف شده می داند. در پایان، با بررسی رجالی و سندی روایات، به این نتیجه دست یافتیم که این احادیث از دید اهل سنت، صحیح و مطابق علم الحدیث شیعیان، ضعیف است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.