مدل سازی سه بعدی واحدهای ژیومکانیکی با استفاده از داده های لرزه ای پس از برانبارش در سازندهای کنگان و دالان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدل سازی سه بعدی واحدهای ژیومکانیکی با استفاده از داده های لرزه ای پس از برانبارش در سازندهای کنگان و دالان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدل سازی سه بعدی واحدهای ژیومکانیکی با استفاده از داده های لرزه ای پس از برانبارش در سازندهای کنگان و دالان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدل سازی سه بعدی واحدهای ژیومکانیکی با استفاده از داده های لرزه ای پس از برانبارش در سازندهای کنگان و دالان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدل سازی سه بعدی واحدهای ژیومکانیکی با استفاده از داده های لرزه ای پس از برانبارش در سازندهای کنگان و دالان :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

در این مطالعه ابتدا مدول های الاستیک دینامیک مانند مدول یانگ، بالک و برشی، نسبت پواسون و مقاومت فشاری تکمحوری سازند با استفاده از سرعت های امواج برشی و تراکمی که توسط لاگ نگارگر صوتی دوقطبی فراهم آمده اند، در ۸ چاه محاسبه شدند. در ۵ چاه که داده های سرعت برشی موجود نبودند، سرعت این امواج از طریق روابط تجربی تخمین زده شد. پس از محاسبه مدول های الاستیک دینامیک، این مقادیر با استفاده از فرمول های تجربی به دست آمده از طریق تعیین سرعت امواج برشی و تراکمی در ۱۴ نمونه مغزه و آزمایش چکش اشمیت در یکی از میدان های مجاور به مدول های استاتیک تبدیل شدند. سپس، حجم مدول های استاتیک محاسبه شده با استفاده از خوشه بندی گرافپایه با توان تفکیک چندگانه (MRGC) و از طریق ایجاد واحدهای ژیومکانیکی با استفاده از این خوشه ها کاهش یافت. ایجاد یک مدل ژیومکانیکی سه بعدی با استفاده از این واحدهای ژیومکانیکی می تواند تخمینی قابل اطمینان از خواص مخزنی از نقطه نظر مقاومت سنگ های مخزنی مهیا کند. پس از تولید واحدهای ژیومکانیکی توسط MRGC، این واحدها از طریق مقایسه با داده های چاه پیمایی مانند لاگ قطرسنجی، اشعه گاما و تخلخل نوترون و همچنین داده های مغزه مورد بررسی قرار گرفتند. این مقایسه، انطباق خوبی میان این داده ها و واحدهای ژیومکانیکی نشان می دهد. نتایج این مطالعه بیانگر تاثیرپذیری بالایواحدهای ژیومکانیکی از تخلخل و محتوای رس سنگ های سازندی هستند. در نهایت مدل ژیومکانیکی سه بعدی مخزن با استفاده از این واحدهای ژیومکانیکی و مدل امپدانس صوتی مخزن که حاصل از روش وارونسازی و الگوریتم ژنتیک است، ساخته شد. از مدل امپدانس صوتی به عنوان پارامتر دوم کوکریجینگ برای مدل سازی استفاده شده است. مقادیر مدل ژیومکانیکی ساخته شده در محدوده یکی از چاهها که برای مدل سازی استفاده نشده بود، دارای انطباقی حدود ۷۷ درصد با داده های چاه است که این امر بیانگر اعتبار بالای روش مدل سازی مورد استفاده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.