پیشبینی وضعیت تنش میادین نفتی با استفاده از مفهوم مدل ژیومکانیکی یک بعدی چاه – مطالعه موردی: میدان رگ سفید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیشبینی وضعیت تنش میادین نفتی با استفاده از مفهوم مدل ژیومکانیکی یک بعدی چاه – مطالعه موردی: میدان رگ سفید دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیشبینی وضعیت تنش میادین نفتی با استفاده از مفهوم مدل ژیومکانیکی یک بعدی چاه – مطالعه موردی: میدان رگ سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیشبینی وضعیت تنش میادین نفتی با استفاده از مفهوم مدل ژیومکانیکی یک بعدی چاه – مطالعه موردی: میدان رگ سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیشبینی وضعیت تنش میادین نفتی با استفاده از مفهوم مدل ژیومکانیکی یک بعدی چاه – مطالعه موردی: میدان رگ سفید :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

نگارهای پتروفیزیکی همواره حاوی اطلاعات مفیدی از شرایط مکانیکی و فیزیکی یک میدان هستند. حفاری اولین چاه در یک میدان، میتواند صحت مطالعات اولیه و دورسنجی های صورت گرفته در مورد یک میدان را تصدیق یا رد نماید. یکی از مواردی که پس از حفاری چاه قابل بررسی میباشد، پیشبینی در شرایط تکتونیکی یک میدان میباشد. علیرغم وجودنقشه های جامع برای کنترل فعالیت های تکتونیکی، مطالعه توزیع تنش در چاه درک بهتری از تکتونیک میدان به ما می دهد. از سوی دیگر، نقشه های تکتونیکی جهان نمیتوانند گویای آخرین تغییرات و توزیع تنش در هر ناحیه باشند. این موضوع در زمانی که فعالیت های انسانی موجب بر هم خوردن نظام عمومی تنش در یک ناحیه میشود تشدید میگردد. درکنار روش های میدانی، مدل ژیومکانیکی یک بعدی زمین یکی از ابزارهای کارآمد و در دسترس برای تخمین مقدار و جهت تنشها در یک میدان میباشد. در این مقاله با تلفیق مفاهیم مدل ژیومکانیکی یک بعدی و تیوری چند ضلعی زوباک به تعیین وضعیت تکتونیکی زمین در میدان رگ سفید پرداخته میشود. مطالعات صورت گرفته نشان میدهد، علیرغم آنکه وضعیت گسل این میدان در نقشه های تکتونیکی نرمال ذکر شده است، شرایط تکتونیکی این چاه از عمق ۲۵۰۰ متری بین شرایط نرمال و امتداد لغز متغیر بوده است. عدم پیشبینی دقیق این پارامتر میتواند یکی از علل عمده حفاریهای متعدد ناموفق در این میدان معرفی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.