مقاله بررسی وضعیت مراقبت های جراحی در بیمارستان های عمومی کشور ایران بر اساس برنامه سازمان جهانی بهداشت (W.H.O)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت مراقبت های جراحی در بیمارستان های عمومی کشور ایران بر اساس برنامه سازمان جهانی بهداشت (W.H.O) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت مراقبت های جراحی در بیمارستان های عمومی کشور ایران بر اساس برنامه سازمان جهانی بهداشت (W.H.O)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت مراقبت های جراحی در بیمارستان های عمومی کشور ایران بر اساس برنامه سازمان جهانی بهداشت (W.H.O)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت مراقبت های جراحی در بیمارستان های عمومی کشور ایران بر اساس برنامه سازمان جهانی بهداشت (W.H.O) :

مقاله بررسی وضعیت مراقبت های جراحی در بیمارستان های عمومی کشور ایران بر اساس برنامه سازمان جهانی بهداشت (W.H.O) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در نشریه جراحی ایران از صفحه ۴۷ تا ۵۷ منتشر شده است.
نام: بررسی وضعیت مراقبت های جراحی در بیمارستان های عمومی کشور ایران بر اساس برنامه سازمان جهانی بهداشت (W.H.O)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مراقبت های جراحی
مقاله بیمارستان های عمومی
مقاله سازمان جهانی بهداشت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: از فعالیت های اصلی بیمارستان های عمومی، ارایه خدمات جراحی می باشد. بطوریکه بیماران جراحی، درصد زیادی از پذیرش ها را به خود اختصاص می دهند. در این میان، حدد ۱۱ درصد از بیماری ها، قابل درمان با جراحی است که تعداد جراحی های انجام شده در کشورهای ثروتمند بسیار بیشتر از کشورهای فقیر است. همچنین هزینه – اثربخشی مراقبت های جراحی ضروری در کشورهای با درآمد کم و متوسط وضعیت مناسبی ندارد. براین اساس، سازمان جهانی بهداشت طرحی را جهت تعیین وضعیت مراقبت های جراحی در بیمارستان های عمومی کشورهای مختلف انجام داده که این پژوهش نیز در این راستا و با هدف تعیین وضعیت مراقبت های جراحی در بیمارستان های عمومی ایران بر اساس برنامه سازمان جهانی بهداشت انجام گرفت.
مواد و روش ها: این پژوهش از نوع توصیفی کاربردی بوده و جامعه مورد مطالعه ان شامل ۵۳ بیمارستان عمومی کشور می باشد که به دلیل عدم دسترسی به اطلاعات ۱۳ بیمارستان، اطلاعات ۴۰ بیمارستان عمومی با استفاده از پرسشنامه استاندارد سازمان جهانی بهداشت با ۱۳۰ سوال جمع آوری گردید و تفسیر شد.
یافته ها: نتایج مطالعه بیانگر آن بود که در ارتباط با زیر ساختارهای خدمات جراحی، ۱۰۰ درصد بیمارستان ها دارای بخش حوادث و فقط ۵۰ درصد آنها دارای اکسیژن سانترال بودند. در زمینه نیروی انسانی دخیل در ارایه خدمات جراحی، به طور میانگین ۲۱۲ درصد جراح، ۰۹۷ درصد متخصص بیهوشی، ۰۶۸ درصد متخصص زنان و زایمان به صورت تمام وقت در بیمارستان های عمومی مورد مطالعه وجود دارد. بیشترین خدمات ارایه شده در بیمارستان های عمومی مورد مطالعه شامل بخیه زدن، پاک کردن زخم، بی حسی موضعی، بی حسی نخاعی، بیهوشی عمومی و ختنه به میزان۱۰۰ درصد می باشد. بیشترین موارد ارجاع به ترتیب مربوط به خدمات درمان سوختگی های حاد ۶۲۵ درصد، ترمیم شکاف لب و جراحی نوزادان ۶۰ درصد، ترمیم پاچمبری ۵۷۵ درصد، پیوند بافت و ترمیم تنگی پیشابراه ۵۵ درصد می باشد. میانگین تجهیزات مورد نیاز برای ارایه خدمات احیا در بیمارستان های عمومی مورد مطالعه، ۴۲۲ می باشد. این میزان برای اقلام مصرفی ۹۷۴۳ و برای تجهیزات مکمل خدمات جراحی، ۱۲۸ بوده است.
نتیجه گیـری: بیمارستان های عمومی ایران توانایی ارایه خدمات جراحی عمومی را داشته و پتانسیل لازم برای ارایه خدمات جراحی پیشرفته تر را نیز دارا هستند. بنابراین بر مبنای این مطالعه و در راستای فعالیت های سازمان جهانی بهداشت جهت مدیریت یکپارچه برای ارتقای کیفیت خدمات اورژانس و مراقبت های جراحی ضروری می توان اطلاعات مدون و ساختاریافته ای در ارتباط با وضعیت خدمات جراحی در ایران فراهم اورد و به تکمیل اطلاعات مربوط به ایران در اطلس جهانی مراقبت های جراحی اقدام نمود و با همکاری سازمان جهانی بهداشت گامی جهت ارایه راهکارهای مطلوب به دست اندرکاران نظام سلامت کشور جهت ارتقا خدمات جراحی برداشته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.