مقاله مقایسه تزریق داخل وریدی و داخل استخوانی متیلن بلو در خرگوش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تزریق داخل وریدی و داخل استخوانی متیلن بلو در خرگوش دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تزریق داخل وریدی و داخل استخوانی متیلن بلو در خرگوش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تزریق داخل وریدی و داخل استخوانی متیلن بلو در خرگوش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تزریق داخل وریدی و داخل استخوانی متیلن بلو در خرگوش :

مقاله مقایسه تزریق داخل وریدی و داخل استخوانی متیلن بلو در خرگوش که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در نشریه جراحی ایران از صفحه ۶۵ تا ۶۹ منتشر شده است.
نام: مقایسه تزریق داخل وریدی و داخل استخوانی متیلن بلو در خرگوش
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تزریق داخل وریدی
مقاله تزریق داخل استخوانی
مقاله متیلن بلو
مقاله شوک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: در اغلب وضعیت های اضطراری همچون سوختگی های شدید، خیز بسیار زیاد، وجود ترومبوز در عروق سطحی،چاقی مفرط، شوک ناشی از خونریزی های شدید دستیابی مستقیم به سیستم گردش خون به خصوص به عروق سطحی مشکل و در برخی از موارد غیر ممکن می باشد. لذا در چنین شرایطی جهت تزریق مایعات و داروهای اضطراری باید از روش های دیگر به جز تزریق داخل وریدی استفاده نمود. در این مطالعه دو روش تزریق داخل استخوانی و وریدی در خرگوش بالغ با استخوان های تکامل یافته مورد بررسی قرار گرفت.
مواد و روش ها: این بررسی به صورت یک مطالعه تجربی بر روی ۲۰ سر خرگوش نر سفید نیوزلندی ۶ – ۴ ماهه انجام شد. جهت مقایسه دو روش تجویز متیلن بلو،داخل استخوانی و داخل وریدی، ۱۰ خرگوش به میزان ۵ سی سی متیلن بلو از طریق داخل وریدی و ۱۰ خرگوش نیز ۵ سی سی متیلن بلو از طریق داخل استخوانی دریافت کردند. اطلاعات لازم از فرم اطلاعاتی استخراج گردید و با استفاده از جداول فراوانی مناسب بر اساس متغیرها داده های لازم تجزیه و تحلیل گردید. تجزیه و تحلیل اطلاعات بر اساس آزمون آماری مان – ویتنی انجام شد.
یافته ها: میانگین زمان ظاهر شدن متیلن بلو در کانولیشن ایورت در روش تزریق داخل استخوانی ۹۷۸۱±۲۳ ثانیه و در روش تزریق داخل وریدی ۱۰۰۵۲±۲۳۳ ثانیه می باشد. این اختلاف از لحاظ آماری (Man Whitney) معنی دار نبود (P=0.800).
نتیجه گیـری: به نظر می رسد که تزریق داخل استخوانی به اندازه تزریق داخل وریدی حتی در استخوان بالغ نیز کارایی داشته باشد و می توان در شرایط عدم دسترسی به ورید از روش داخل استخوانی در بالغین نیز استفاده کرد و در اورژانس های حیاتی زمان را از دست نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.