مقاله بررسی اثرات نوع خاک و شرایط محیطی بر ریشه زایی سرو طلایی (Cupressus macrocarpa)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات نوع خاک و شرایط محیطی بر ریشه زایی سرو طلایی (Cupressus macrocarpa) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات نوع خاک و شرایط محیطی بر ریشه زایی سرو طلایی (Cupressus macrocarpa)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات نوع خاک و شرایط محیطی بر ریشه زایی سرو طلایی (Cupressus macrocarpa)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات نوع خاک و شرایط محیطی بر ریشه زایی سرو طلایی (Cupressus macrocarpa) :

مقاله بررسی اثرات نوع خاک و شرایط محیطی بر ریشه زایی سرو طلایی (Cupressus macrocarpa) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۱۷ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات نوع خاک و شرایط محیطی بر ریشه زایی سرو طلایی (Cupressus macrocarpa)
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ریشه زایی
مقاله قلمه
مقاله سرو طلایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مناطق پراکنش سرو طلایی (Cupressus macrocarpa) در جنوب، شمال غربی آمریکا و کالیفرنیا است. درختی است همیشه سبز، متوسط ارتفاع ۳۰ متر و قطر برابر سینه آن به ۲۴ متر می رسد. علاوه بر تولید چوب به علت هرس پذیری خوب در ایجاد فضای سبز، بسیار مورد توجه تولید کنندگان گل و گیاه می باشد. در دهه های اخیر توسط تولید کنندگان گل و گیاه، این درخت زیبا به مناطق شمال ایران وارد شده است. مناسب ترین روش تکثیر آن به روش غیرجنسی (قلمه) می باشد. برای افزایش تولید نهال در واحد سطح از فضاهای مختلف و ترکیبات متفاوت خاک به روش آماری اسپلیت پلات (تاثیر متقابل عوامل) که عبارتند از: تیمار اصلی، فضاهای تولید. -۱ گلخانه بدون حرارت با ارتفاع ۲ متر -۲ گلخانه بدون حرارت با ارتفاع ۱ متر فضای آزاد و تیمارهای فرعی، چهار نوع خاک از قبیل (ماسه بـادی، لوم و ۱/۲ماسه بادی+ ۱/۲خاک برگ+۱/۳ خاک جنگلی). در هر گلدان ۱۰×۷ سانتی متری دو عدد قلمه نیمه خشبی جای داده شد و در هر روش (فضای تولید) ۲۴۰ گلدان با ۴۸۰ قلمه و در کل ۳ روش ۷۲۰ گلدان و ۱۴۴۰ عدد قلمه اواخر شهریور ماه فراهم شد. بعد از ۱۲ ماه نتایج نشان می دهد که در تیمارهای اصلی (فضای تولید) در سطح و تیمارهای فرعی (ترکیبات مختلف خاک) در سطح اختلاف معنی دار بوده است. بیش ترین درصد ریشه زایی مربوط به تیمار اصلی (گلخانه با ارتفاع ۲ متر) %۵۴۱۵، تیمار فرعی (۱/۲خاک برگ+۱/۳ماسه بادی) %۵۴ و کم ترین درصد مربوط به فضای بدون پوشش (%۲۲) و ماسه بادی (%۱۴) می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.