مقاله مقایسه ارتباط بین اجزا حافظه فعال و درک جمله در بیماران مبتلا به آلزایمر و سالمندان سالم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ارتباط بین اجزا حافظه فعال و درک جمله در بیماران مبتلا به آلزایمر و سالمندان سالم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ارتباط بین اجزا حافظه فعال و درک جمله در بیماران مبتلا به آلزایمر و سالمندان سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ارتباط بین اجزا حافظه فعال و درک جمله در بیماران مبتلا به آلزایمر و سالمندان سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ارتباط بین اجزا حافظه فعال و درک جمله در بیماران مبتلا به آلزایمر و سالمندان سالم :

مقاله مقایسه ارتباط بین اجزا حافظه فعال و درک جمله در بیماران مبتلا به آلزایمر و سالمندان سالم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در توانبخشی از صفحه ۶۶ تا ۷۲ منتشر شده است.
نام: مقایسه ارتباط بین اجزا حافظه فعال و درک جمله در بیماران مبتلا به آلزایمر و سالمندان سالم
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیماری آلزایمر
مقاله حافظه فعال
مقاله درک جمله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: دشواری در کسب اطلاعات جدید معمولا اولین نشانه خاموش در بیماریهای پیشرونده مغزی نظیر آلزایمر است. در این بیماری فرایندهای شناختی دیگر نظیر درک جمله نیز دچار اشکال می باشند. هدف پژوهش حاضر بررسی ارتباط بین حافظه فعال و درک جمله در بیماران مبتلا به آلزایمر و مقایسه آن با سالمندان سالم می باشد.
روش بررسی: در این مطالعه مقطعی، تحلیلی و مقایسه ای با مراجعه به انجمن آلزایمر ایران ۱۰ بیمار مبتلا به آلزایمر که سن آنها ۶۰ سال به بالا بود، به صورت تصادفی ساده و ۱۰ سالمند سالم به روش همتاسازی انتخاب شده و با انجام مصاحبه و تکمیل پرسشنامه با بیماران مبتلا و خانواده های آنها، آزمون مختصر وضعیت شناختی، آزمونهای حافظه فعال و درک جمله در مورد آنها اجرا گردید. داده های حاصل با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و آزمون تی مستقل تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: دو گروه در آزمون های مدار واجی مربوط به حافظه فعال تفاوت معنادار نداشته (P=0.480)، اما در آزمونهای اجراکننده مرکزی حافظه فعال تفاوت معنادار داشتند.(P=0.006) همچنین در متغیر درک جملات ساده (P<0.001) و پیچیده (P=0.004) تفاوت دو گروه معنادار بوده است. بین متغیر مدار واجی با درک جملات ساده r=0.524)، (P=0.120 و پیچیده (r=0.790، P=0.007) و نیز اجراکننده مرکزی با درک جملات ساده (r=0.874، P<0.001) و پیچیده (r=0.667، P=0.035) در گروه بیماران مبتلا به آلزایمر، همبستگی مستقیم و ناقص وجود دارد.
نتیجه گیری: یافته های فوق نشان می دهد که بیماران مبتلا به آلزایمر در مقایسه با سالمندان سالم، در ظرفیت حافظه فعال کاهش نشان می دهند. همچنین اختلال درک جمله در این بیماران مربوط به منابع کاهش یافته حافظه فعال می باشد که با اجراکننده مرکزی همبستگی بالایی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.