ارزیابی و الویت بندی تصادفات عابرین در مناطق درون شهری با استفاده از روش AHP وویکور مطالعه مورد: منطقه ۴ کلانشهر رشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی و الویت بندی تصادفات عابرین در مناطق درون شهری با استفاده از روش AHP وویکور مطالعه مورد: منطقه ۴ کلانشهر رشت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی و الویت بندی تصادفات عابرین در مناطق درون شهری با استفاده از روش AHP وویکور مطالعه مورد: منطقه ۴ کلانشهر رشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی و الویت بندی تصادفات عابرین در مناطق درون شهری با استفاده از روش AHP وویکور مطالعه مورد: منطقه ۴ کلانشهر رشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی و الویت بندی تصادفات عابرین در مناطق درون شهری با استفاده از روش AHP وویکور مطالعه مورد: منطقه ۴ کلانشهر رشت :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

امروزه با گسترش ترافیک شهرها و افزایش ارتباط بین عابرین پیاده با معابر مختلف شهرها، ایمنی عابرین پیاده به مخاطره افتاده و باعث افزایش تلفات منجر به جرح و فوت عابرین گشته که هزینه زیادی را به اجتماع تحمیل نموده است.منطقه ۴ کلانشهر رشت یکی از مبادی ورودی شهر از سمت غرب استان می باشد و از این رو روزانه حجم بالایی از تردد وسایل نقلیه در آن جریان دارد. از طرفی دیگر، حدود ۰۳ درصد مردم رشت در این منطقه از شهر زندگی می کنند و درروز سفرهای زیادی در محلات این منطقه ر می دهد. این منطقه از ۱۱ محله تشکیل می شود. در مقاله پیش رو، بهارزیابی تصادفات عابرین پیاده و الویت بندی محلات از نظر ایمنی در منطقه ۴ رشت در سال ۱۳۹۳ با استفاده از روش ویکور وAHP پرداخته شده است. بدین منظور ۶ معیار حجم وسایل نقلیه در روز، سرعت طرح در محله و تعداد عابرین پیاده مصدوم شده، جنسیت و سن عابرین پیاده تصادف کرده و همچنین وضعیت روشنایی معابر به عنوان معیارهای اصلی مدل تعریف شدند. ۳ معیار اول بر اساس اعداد واقعی استخراج شده از طرح جامع کلانشهر رشت و ۰ معیار دیگر بر اساس روشAHP در مدل آورده شده است. با تحلیل مدل مشخص گردید که محلات۹و۱۱و۸ ازنظرایمنی شرایط نامساعدتری دارند و محلات ۳و۶و۴نسبت به محلات دیگر ایمن تر می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.