مقاله تاثیر مشاوره بر میزان اضطراب پس از زایمان تروماتیک در خانم های نخست زا: یک کارآزمایی بالینی تصادفی یک سوکور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مشاوره بر میزان اضطراب پس از زایمان تروماتیک در خانم های نخست زا: یک کارآزمایی بالینی تصادفی یک سوکور دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مشاوره بر میزان اضطراب پس از زایمان تروماتیک در خانم های نخست زا: یک کارآزمایی بالینی تصادفی یک سوکور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مشاوره بر میزان اضطراب پس از زایمان تروماتیک در خانم های نخست زا: یک کارآزمایی بالینی تصادفی یک سوکور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مشاوره بر میزان اضطراب پس از زایمان تروماتیک در خانم های نخست زا: یک کارآزمایی بالینی تصادفی یک سوکور :

مقاله تاثیر مشاوره بر میزان اضطراب پس از زایمان تروماتیک در خانم های نخست زا: یک کارآزمایی بالینی تصادفی یک سوکور که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) از صفحه ۲۱۹ تا ۲۲۷ منتشر شده است.
نام: تاثیر مشاوره بر میزان اضطراب پس از زایمان تروماتیک در خانم های نخست زا: یک کارآزمایی بالینی تصادفی یک سوکور
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زایمان تروماتیک
مقاله اضطراب
مقاله مشاوره مامایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: تجربه زایمانی تروماتیک می تواند مادر را در خطر ایجاد اختلالات پس از زایمان، از جمله اضطراب قرار دهد. هدف پ‍‍ژوهش حاضر تعیین تاثیر مشاوره برنامه ای بر میزان اضطراب پس از زایمان تروماتیک در زنان نخست زا است.
روش ها: در یک کارآزمایی بالینی تصادفی،۱۸۰ مادری که برحسب معیار DSM-IV، زایمان تروماتیک را تجربه کردند، به روش تصادفی در دو گروه مداخله و کنترل (هر گروه ۹۰ نفر) قرار گرفتند. گروه مداخله توسط ماما، مشاوره تحت برنامه دریافت نمود اما گروه کنترل تنها تحت مراقبت های معمول بود. هر دو گروه ۶- ۴ هفته و سه ماه بعد، مورد پیگیری قرار گرفتند. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و آمار توصیفی و استنباطی انجام گردید.
یافته ها: واحدهای پژوهش در هر دو گروه از نظر متغیرهای جمعیت شناختی، عوارض بارداری و سطح حمایت اجتماعی همگن بودند. به لحاظ میانگین نمره اضطراب، افسردگی و استرس قبل از مداخله، تفاوت آماری معناداری با هم نداشتند (
P>0.05). پس از مداخله و در پیگیری دونوبته، بین میانگین نمرات اضطراب ۶-۴ هفته پس از زایمان (P<0.001) و ۳ ماه پس از زایمان (P<0.001) دو گروه مورد بررسی، تفاوت آماری معناداری مشاهده شد.
نتیجه گیری: اجرای مشاوره برنامه ای توسط ماما می تواند اثرات قابل توجهی بر کاهش میزان اضطراب زنان پس از زایمان تروماتیک داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.