مقاله نقش نوع پوشش گیاهی در مقایسه میزان بیوماس سوسماران، به عنوان شاخصی از کارایی اکولوژیکی اکوسیستم (منطقه مورد مطالعه شهرستان سبزوار)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش نوع پوشش گیاهی در مقایسه میزان بیوماس سوسماران، به عنوان شاخصی از کارایی اکولوژیکی اکوسیستم (منطقه مورد مطالعه شهرستان سبزوار) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش نوع پوشش گیاهی در مقایسه میزان بیوماس سوسماران، به عنوان شاخصی از کارایی اکولوژیکی اکوسیستم (منطقه مورد مطالعه شهرستان سبزوار)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش نوع پوشش گیاهی در مقایسه میزان بیوماس سوسماران، به عنوان شاخصی از کارایی اکولوژیکی اکوسیستم (منطقه مورد مطالعه شهرستان سبزوار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش نوع پوشش گیاهی در مقایسه میزان بیوماس سوسماران، به عنوان شاخصی از کارایی اکولوژیکی اکوسیستم (منطقه مورد مطالعه شهرستان سبزوار) :

مقاله نقش نوع پوشش گیاهی در مقایسه میزان بیوماس سوسماران، به عنوان شاخصی از کارایی اکولوژیکی اکوسیستم (منطقه مورد مطالعه شهرستان سبزوار) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در زیست شناسی جانوری از صفحه ۱۷ تا ۲۲ منتشر شده است.
نام: نقش نوع پوشش گیاهی در مقایسه میزان بیوماس سوسماران، به عنوان شاخصی از کارایی اکولوژیکی اکوسیستم (منطقه مورد مطالعه شهرستان سبزوار)
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیوماس
مقاله سوسمار
مقاله پوشش گیاهی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
میزان بیوماس سطوح مختلف غذایی در هر اکوسیستم به عنوان معیاری از کارایی و میزان جریان انرژی در آن اکوسیستم محسوب می گردد. کارایی اکولوژیکی هر اکوسیستم، نتیجه قابلیت های هر یک از موجودات زنده در استفاده از منابع غذایی خود و تبدیل کردن آن به بیوماس است [۱۴] این پژوهش از فروردین تا اول آبان ماه ۱۳۸۶ به مدت ۷ ماه در بخش جنوبی شهرستان سبزوار و در مساحت بیش از ۲۰۰۰۰ هکتار صورت گرفته است. نمونه ها در طی این ۷ ماه در ۴ پلات۱ هکتاری (۱۰۰×۱۰۰)، و به دو صورت پیمایشی و استفاده از تله های چاله ای (pitfall) جمع آوری شدند. در مجموع ۲۰ تله در هر کوادرات (به صورت سیستماتیک تصادفی) استقرار یافت. پلات ها به صورتی استقرار یافت که ۲ پلات (I,II) در پوشش گیاهی درختچه ای از نوع (Haloxilon aphyllum و Tamarix hispida) و ۲ پلات (III,IV) نیز در پوشش گیاهی بوته ای از نوع (Cousinia sp و Peganum harmala) قرار گیرد. در پایان نمونه های به دست آمده از هر پلات توسط ترازوی دیجیتالی تعیین وزن گردیدند و داده ها توسط آزمون آنالیز واریانس ANOVA و تستLSD ، تجزیه و تحلیل شدند. نتایج حاصله حکایت از آن دارد که بین میانگین بیوماس مارمولک های هر کدام از پلات های IوII (درختچه ای) با پلات های IIIو IV (بوته ای) و همچنین بین مجموع میانگین بیوماس سوسمار های پلات های (I,II) و (III,IV) ، با میزان اطمینان a=۰.۰۱ دارای اختلاف معنی دار است. و میزان بیوماس زیست گاه های درختچه ای بیشتر از زیستگاه های بوته ای مشابه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.