مقاله شناسایی دوزیستان و خزندگان پارک ملی شهید زارع ساری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی دوزیستان و خزندگان پارک ملی شهید زارع ساری دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی دوزیستان و خزندگان پارک ملی شهید زارع ساری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی دوزیستان و خزندگان پارک ملی شهید زارع ساری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی دوزیستان و خزندگان پارک ملی شهید زارع ساری :

مقاله شناسایی دوزیستان و خزندگان پارک ملی شهید زارع ساری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در زیست شناسی جانوری از صفحه ۳۰ تا ۳۸ منتشر شده است.
نام: شناسایی دوزیستان و خزندگان پارک ملی شهید زارع ساری
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شناسایی
مقاله دوزیستان
مقاله خزندگان
مقاله پارک ملی شهید زارع
مقاله ساری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
دوزیستان و خزندگان در کنترل بیولوژیکی طبیعت اهمیت بسزایی دارند. با توجه به غنا فون و فلور استان مازندران و از آنجا که بسیاری از مناطق این استان مورد مطالعات دقیق بیوسیستماتیکی قرار نگرفته، این تحقیق به منظور شناسایی دوزیستان و خزندگان پارک ملی شهید زارع ساری در سال های ۸۷ – ۱۳۸۵ انجام شد. این پارک در جنوب جاده ساری – گرگان واقع در شرق شهرستان ساری قرار دارد. این منطقه رودخانه یا نهر دایمی نداشته و فقط تعدادی آبراهه و نهرهای کم عمق که محصول بارندگی هستند در آن مشاهده می شود. ۲۰۰ نمونه دوزیست و خزنده از قسمت های مختلف پارک با دست جمع آوری شد که اغلب نمونه ها پس از شناسایی رها شدند و تعداد معدودی از هر نمونه به آزمایشگاه جانورشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان منتقل شد. از نمونه های زنده عکس و اسلاید تهیه شد و سپس در فرمالین ۱۰ درصد تثبیت گردیدند. ۱۷ گونه متعلق به ۱۰ خانواده شناسایی شد که عبارت بودند از: قورباغه مردابی Rana ridibunda، قورباغه جنگلی Rana macrocnemis، وزغ سبز Bufo variabilis، لاکپشت برکه ای Emys orbicularis، لاکپشت خزری Mauremys caspica، لاسرتای شکم سبز Darevskia chlorogaster، لاسرتای سبز خزری Lacerta strigata، جکوی انگشت خمیده خزری Cyrtopodion caspium، کلمره Anguis fragilis، لوس مار Pseudopus apodus، مار آتشی Dolichophis jugularis، قمچه مار Platyceps najadum، افعی قفقازی Gloydius halys، سوسن مار Telescopus fallax، مار آبی Natrix natrix، مار چلیپر Natrix tessellata، مار کرمی شکل .Typhlops vermicularis در میان دوزیستان بیشترین فراوانی متعلق به قورباغه جنگلی و در خزندگان متعلق به لاسرتای شکم سبز می باشد. سوسن مار برای اولین بار از استان مازندران گزارش می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.