مقاله بررسی آسیب پذیری سازه های بلند فولادی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آسیب پذیری سازه های بلند فولادی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آسیب پذیری سازه های بلند فولادی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آسیب پذیری سازه های بلند فولادی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آسیب پذیری سازه های بلند فولادی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی :

مقاله بررسی آسیب پذیری سازه های بلند فولادی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در سازه و فولاد از صفحه ۱۹ تا ۲۹ منتشر شده است.
نام: بررسی آسیب پذیری سازه های بلند فولادی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خسارتهای سازه ای
مقاله تحلیل دینامیکی طیفی
مقاله تحلیل دینامیکی غیر خطی
مقاله نیاز شکل پذیری و شکست موضعی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آیین نامه های طرح لرزه ای ساختمانها به منظور جلوگیری از تلفات جانی، کنترل خسارت و طرح اقتصادی تدوین می شوند. برای این منظور، عموما ترکیب دو عامل مقاومت و شکل پذیری مورد استفاده قرار می گیرند. یک تفاوت عمده بین ضوابط آیین نامه ای طرح لرزه ای با برآورد مقاومت لرزه ای سازه ها این است که طراحی بر اساس آیین نامه در ناحیه ارتجاعی صورت گرفته در صورتیکه برآورد مقاومت لرزه ای با توجه به رفتار خمیری سازه ها و بررسی مسایلی نظیر مقاومت، شکل پذیری و محل مفصل های خمیری صورت می گیرد و به این ترتیب نقاط ضعف سازه ها مشخص می شوند. طبق تحقیق انجام شده در این مقاله بر روی سازه های مورد مطالعه، بارگذاری استاتیکی معادل کفایت لازم را در برآورد کلیه واکنشهای سازه ای اعم از، تغییر مکان جانبی و نسبی و همچنین برش طبقات دارا می باشد. بنابراین با توجه به اینکه استاندارد ۲۸۰۰، برای سازه های منظم با ارتفاع بیش از ۵۰ متر استفاده از تحلیل دینامیکی را الزامی می دارد، باید بررسی نمود که آیا سازه های طرح شده با استفاده از تحلیل طیفی قادر به تحمل زلزله های به مقیاس در آمده تا شتاب ۰۳۵ g می باشند. در این تحقیق سه سازه دو بعدی۲۰ ،۱۵ و ۲۵، طبقه با سیستم قاب خمشی که بارگذاری لرزه ای آن با استفاده از طیف طرح استاندارد ۲۸۰۰ انجام شده، مورد مطالعه قرار گرفته است. آنالیز دینامیکی غیر خطی با استفاده از شتاب نگاشتهای مختلف صورت گرفته و پاسخهای تغییر مکان جانبی و نسبی برای طبقات مختلف محاسبه شده و با مقادیر مجاز آیین نامه مقایسه گردید. همچنین نیاز شکل پذیری طبقات محاسبه و با ظرفیت شکل پذیری طبقات مختلف مورد مقایسه و ارزیابی قرار گرفت. شکست موضعی اعضای سازه ای کنترل شده و نهایتا به بررسی آسیب پذیری سازه های فوق پرداخته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.