بررسی مقایسه ای اثربخشی روش های تدریس بحث گروهی و سخنرانی بر میزان یادگیری دانش آموزان ششم دبستان، در درس تفکر و پژوهش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای اثربخشی روش های تدریس بحث گروهی و سخنرانی بر میزان یادگیری دانش آموزان ششم دبستان، در درس تفکر و پژوهش دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای اثربخشی روش های تدریس بحث گروهی و سخنرانی بر میزان یادگیری دانش آموزان ششم دبستان، در درس تفکر و پژوهش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای اثربخشی روش های تدریس بحث گروهی و سخنرانی بر میزان یادگیری دانش آموزان ششم دبستان، در درس تفکر و پژوهش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای اثربخشی روش های تدریس بحث گروهی و سخنرانی بر میزان یادگیری دانش آموزان ششم دبستان، در درس تفکر و پژوهش :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

هدف این تحقیق بررسی مقایسه ای اثربخشی روش های تدریس بحث گروهی و سخنرانی بر میزان یادگیری دانش آموزان ششمدبستان ، در درس تفکر و پژوهش بوده است . روش پژوهش نیمه تجربی و از نوع دو گروهی (آزمایش و گواه) بوده است. جامعه آماری پژوهش شامل مدارس دورهی دوم ابتدایی ناحیه ۲ شهرکرد (۸ مدرسه) در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۵-۱۳۹۴ بوده استکه با روش نمونه گیری خوشه ای یکی از این مدارس (شهید سمیع فرخشهر) به عنوان نمونه انتخاب شد. به منظور اجرای طرحدر گروه آزمایش روش تدریس بحث گروهی و در گروه گواه روش تدریس سخنرانی بکار گرفته شد. پس از پایان تدریس در هردو روش جهت ارزشیابی از میزان یادگیری مطالب درسی از آزمون ۴ گزینهای ۲۰ سوالی استفاده شد. روایی این آزمون ها موردتایید ۲ نفر از اساتید گروه علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان و ۳ نفر از معلمان باتجربه پایه شش دبستان قرار گرفت و پایایی آنها بامحاسبه ضریب آلفای کرونباخ میزان مطلوبی به دست آمده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار تحلیل آماری spssدر دو سطح توصیفی و استنباطی (آزمون تحلیل واریانس و توکی) استفاده شده است. نتایج این مطالعه نشان داد که در جلسه ی اول بین میزان یادگیری دو گروه تفاوت معناداری مشاهده نشده است (p> 0/05) ولی در جلسمات دوم و سموم تفماوت از نظرآماری معنادار (p<0/05) و به نفع روش تدریس بحث گروهی بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.