مقاله اثر کادمیم وسیلیسیم بر رشد و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی چغندر لبویی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کادمیم وسیلیسیم بر رشد و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی چغندر لبویی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کادمیم وسیلیسیم بر رشد و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی چغندر لبویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کادمیم وسیلیسیم بر رشد و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی چغندر لبویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کادمیم وسیلیسیم بر رشد و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی چغندر لبویی :

مقاله اثر کادمیم وسیلیسیم بر رشد و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی چغندر لبویی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی) از صفحه ۵۳ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: اثر کادمیم وسیلیسیم بر رشد و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی چغندر لبویی
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چغندر لبویی (.Beta vulgaris L)
مقاله سیلیسیم
مقاله فتوسنتز
مقاله کادمیم
مقاله کلروفیل
مقاله مالون دی آلدئید
مقاله هیدروژن پراکساید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کادمیم (Cd) یکی از فلزات سنگین است که افزایش غلظت آن در محیط ریشه گیاه سبب بروز اختلالات متابولیسمی در گیاه می گردد. از طرف دیگر، سیلیسیم (Si) به عنوان عنصر کاهش دهنده اثرات سمی برخی عناصرسنگین شناخته شده است. به منظور بررسی اثر Cdو Si بر رشد و ویژگی های چغندر لبویی (Beta vulgaris L. cv. DarK Red) آزمایش گلخانه ای با سه سطحCd (صفر، ۲۵ و ۵ میلی گرم در لیتر) از منبع سولفات کادمیم و سه سطح Si(صفر، ۲۸ و ۵۶ میلی گرم در لیتر) از منبع متاسیلیکات سدیم به صورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار در سال ۱۳۸۶ انجام گرفت. بذور چغندر لبویی در گلدان های ۱۴ لیتری در بستر پرلایت کاشته شدند. ویژگی های رشدی و فیزیولوژیکی در طول زمان رشد اندازه گیری و پس از رشد غده، چغندر لبویی برداشت و ویژگی های آن ها اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که مصرف Cd موجب افزایش معنی دار غلظت Cd در برگ ها و ریشه چغندر لبویی شد. هم چنین مصرف Cd باعث کاهش معنی دار وزن خشک، سطح برگ، تعداد برگ و درصد مواد جامد محلول (TSS) گردید. با مصرف Cdغلظت هیدروژن پراکساید (H۲O۲) ومالون دی آلدئید (MDA) در برگهای گیاه چغندر لبویی افزایش معنی دار یافت. میانگین غلظت MDA و H۲O۲در سطح ۵ میلی گرم در لیترCd به ترتیب برابر ۸۴۴۸mM/gFwt و ۲۳۵mM/gFwt بود. مصرف Si باعث افزایش معنی دار عملکرد گیاه، سطح برگ، تعداد برگ و TSS گردید. با مصرف Si غلظت H۲O۲و MDA در برگ های چغندر لبویی نسبت به تیمار شاهد کاهش معنی دار نشان داد. میانگین شدت فتوسنتز در برگ های گیاهان تحت آزمایش در تیمار شاهد، ۵ میلی گرم در لیتر Cd و ۵۶ میلی گرم در لیتر Si به ترتیب برابر با ۱۸۲۵، ۷۹ و mS mmol CO2 25.76 بودند. اثرات متقابل بین Si و Cd فقط در میزان کلروفیل برگ و فتوسنتز معنی دار بود. مصرف Si تاثیری بر غلظت Cd در برگ ها و ریشه چغندر لبویی نداشت، ولی با توجه به اثرات مثبت Si در وزن خشک و برخی از ویژگی های فیزیولوژیکی، مصرف آن در محلول غذایی قابل توصیه بوده ولی نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.