بررسی ارتباط مواجهه صوتی مشاغل خدماتی و کاهش شنوایی ناشی از آن در صنایعکوچک (مطالعه مورد ی : شهرستان دماوندسال ۱۳۹۲)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط مواجهه صوتی مشاغل خدماتی و کاهش شنوایی ناشی از آن در صنایعکوچک (مطالعه مورد ی : شهرستان دماوندسال ۱۳۹۲) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط مواجهه صوتی مشاغل خدماتی و کاهش شنوایی ناشی از آن در صنایعکوچک (مطالعه مورد ی : شهرستان دماوندسال ۱۳۹۲)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط مواجهه صوتی مشاغل خدماتی و کاهش شنوایی ناشی از آن در صنایعکوچک (مطالعه مورد ی : شهرستان دماوندسال ۱۳۹۲)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط مواجهه صوتی مشاغل خدماتی و کاهش شنوایی ناشی از آن در صنایعکوچک (مطالعه مورد ی : شهرستان دماوندسال ۱۳۹۲) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

مقدمه : یکی از عوامل زیان آور موثر بر سلامت کارگران ، صدای محیط هایکاری می باشد که از خطرات مهم شغلی محسوب می شود . این مطالعه با هدف بررسی ارتباط مواجهه صوتی مشاغل خدماتی و کاهش شنوایی ناشی از آن در صنایع کوچک شهرستان دماوند انجام شد. روش بررسی : مطالعه حاضر از نوع موردی و به روش مقطعی در ۹۰ کارگاه خدماتی محدوده تحت پوشش شبکه بهداشت دماوند اجرا گردید ، به منظور تعیین تراز مواجهه صوتی، از دستگاه صدا سنج B&K2250 ، تراز فشار صوت بر حسب dBA طبق استاندارد ISO 9612:2009 برایگروه های مختلف شغلی اندازه گیری گردید. و آزمون شنوایی سنجی توسط دستگاه ادیومتری مدل MEVOX SA-900 به انجام رسید. اطلاعات بدست آمده توسط نرم افزار ۱۶ SPSS و آزمونهای آماری رگرسیون خطی و تی تست تجزیه و تحلیل شد. یافته ها : نتایج اندازه گیری تراز فشار صوت نشان داد که بیشترین تراز معادل مواجهه ۸ ساعته به ترتیب مربوط به شغل صافکاری با ۸۹.۲ دسی بل A ،ریخته گری با ۸۸.۸ دسی بل A، آلومینیوم سازی با ۸۶.۳۲ دسی بل A می باشد. نتایج مربوط به آستانه شنوایی شاغلین بررسی شده در بین گروههای شغلی نشاندهنده بیشترین افت شنوایی گوش راست به ترتیب مربوط به شغل صافکاری، آلومنیوم سازی و نجاری می باشد و بیشترین افت شنوایی گوش چپ مربوط به شغل نجاری ، آلومنیوم سازی و صافکاری می باشد. نتیجه گیری : تراز معادل مواجهه ۸ ساعته به عنوان مهمترین عامل و سابقه کار بعنوان عامل بعدی موثر در میزان افت شنوایی شاغلین می باشند، همچنین ضریب همبستگی پیرسون بین تراز معادل مواجهه و سابقه کار و افت شنوایی شاغلین بررسی شد که می توان پیشرفت افت شنوایی را با افزایش سابقه کار انتظار داشت. لزوم کنترل مواجهه و کنترل صدای محیط کار برای کاهش روند افت شنوایی کارگران ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.