مقاله اثر آللوپاتی علف هرز پیچک صحرایی (.Convolvulus arvensis L) بر گندم (.Triticum aestivum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آللوپاتی علف هرز پیچک صحرایی (.Convolvulus arvensis L) بر گندم (.Triticum aestivum L) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آللوپاتی علف هرز پیچک صحرایی (.Convolvulus arvensis L) بر گندم (.Triticum aestivum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آللوپاتی علف هرز پیچک صحرایی (.Convolvulus arvensis L) بر گندم (.Triticum aestivum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آللوپاتی علف هرز پیچک صحرایی (.Convolvulus arvensis L) بر گندم (.Triticum aestivum L) :

مقاله اثر آللوپاتی علف هرز پیچک صحرایی (.Convolvulus arvensis L) بر گندم (.Triticum aestivum L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی) از صفحه ۱۵۳ تا ۱۶۷ منتشر شده است.
نام: اثر آللوپاتی علف هرز پیچک صحرایی (.Convolvulus arvensis L) بر گندم (.Triticum aestivum L)
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آللوپاتی
مقاله بقایای علف هرز
مقاله پیچک صحرایی
مقاله عصاره
مقاله گندم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با توجه به فراوانی و اهمیت علف هرز پیچک صحرایی در مزارع گندم، این بررسی به منظور ارزیابی اثرات آللوپاتی این علف هرز بر جوانه زنی، رشد و عملکرد گندم به صورت آزمایش فاکتوریل در سه تکرار در سال های ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ در شرایط آزمایشگاهی، گلخانه ای و مزرعه ای اجرا گردید. تیمارهای آزمایشی شامل عصاره حاصل از اندام های مختلف پیچک صحرایی در پنج سطح: عصاره عاری از علف هرز (شاهد)، عصاره برگ، ساقه، ریشه و کل گیاه، و غلظت های مختلف عصاره حاصل از اندام های این علف هرز در چهار سطح: عصاره با غلظت ۱ به ۵، ۱ به ۱۰، ۱ به ۱۵ و ۱ به ۲۰ بودند. تیمارهای عصاره منجر به کاهش جوانه زنی و مولفه های آن نسبت به شاهد شد. عصاره ریشه بیشترین اثر کاهشی را بر مولفه های جوانه زنی داشت. عصاره ریشه و کل اندام ها با غلظت ۱ به ۵ کاملا از جوانه زنی بذور ممانعت کردند. در بررسی گلخانه ای در غلظت های پایین، عصاره برگ و در غلظت های بالا عصاره ریشه بیشترین اثر را بر صفات بررسی شده نشان دادند. افزایش غلظت عصاره از ۱ به ۲۰ تا ۱ به ۵ کاهش معنی داری را در کلیه صفات باعث شد. میزان کاهش تعداد دانه در بوته، وزن صددانه و عملکرد دانه نسبت به شرایط شاهد در تیمار با غلظت ۵ به ۱ به ترتیب ۷۶۱۷، ۹۴۶۶ و ۹۹ درصد بود. در شرایط مزرعه ای اضافه شدن بقایای این علف هرز چه به صورت عصاره و چه به صورت بقایای پودر شده، نتایج حاصل از بررسی گلخانه ای را تایید کرد. عصاره یا پودر حاصل از ریشه و کل اندام های گیاهی بیش ترین اثرات منفی و عصاره یا پودر ساقه و برگ کم ترین اثرات منفی را بر گندم گذاشتند. در شرایط مزرعه ای تیمار عصاره پیچک صحرایی %۷۴۸۴ و اضافه کردن پودر حاصل از بقایای این علف هرز عملکرد گندم را %۸۸ کاهش داد. دلیل اثر بیشتر بقایا نسبت به اضافه شدن عصاره، آزاد سازی تدریجی مواد دگرآسیب در طول دوره رشد و لذا اثرات درازمدت آن ها بر فرآیند رشد و تولید می تواند باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.