مقاله ارزیابی کارآیی داروی هیدورکر در کاهش بار باکتریایی پوست و آب محیط پرورش بچه فیل ماهیان انگشت قد (Huso huso)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کارآیی داروی هیدورکر در کاهش بار باکتریایی پوست و آب محیط پرورش بچه فیل ماهیان انگشت قد (Huso huso) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کارآیی داروی هیدورکر در کاهش بار باکتریایی پوست و آب محیط پرورش بچه فیل ماهیان انگشت قد (Huso huso)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کارآیی داروی هیدورکر در کاهش بار باکتریایی پوست و آب محیط پرورش بچه فیل ماهیان انگشت قد (Huso huso)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کارآیی داروی هیدورکر در کاهش بار باکتریایی پوست و آب محیط پرورش بچه فیل ماهیان انگشت قد (Huso huso) :

مقاله ارزیابی کارآیی داروی هیدورکر در کاهش بار باکتریایی پوست و آب محیط پرورش بچه فیل ماهیان انگشت قد (Huso huso) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در شیلات از صفحه ۱۳۱ تا ۱۳۷ منتشر شده است.
نام: ارزیابی کارآیی داروی هیدورکر در کاهش بار باکتریایی پوست و آب محیط پرورش بچه فیل ماهیان انگشت قد (Huso huso)
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بار باکتریایی
مقاله پراکسید هیدروژن
مقاله ضدعفونی
مقاله فیل ماهی
مقاله هیدروکر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هیدروکر ترکیبی از پراکسید هیدروژن و پرکربنات سدیم جهت ضدعفونی ماهی می باشد. در این تحقیق از ۴۵۰ عدد بچه فیل ماهی در ۹ حوضچه با تراکم ۵۰ عدد در گروه های شاهد، تیمار I و II استفاده شد. تیمار I با دز ۳۰g/m۳و تیمار II با دز ۴۰g/m۳ طی ۶ روز به مدت ۳۰ دقیقه به روش حمام دهی با هیدروکر ضدعفونی شدند. جهت ارزیابی توتال باکتریایی برحسب CFU۱، بچه ماهی زنده از هر تیمار همراه آب محیط به آزمایشگاه انتقال داده و برای حذف فلور محیط پرورشی شستشو با سرم فیزیولوژی انجام شد. قطعه برداری از پوست در شرایط استریل و رقت سازی صورت گرفت. سه مرحله کشت با استفاده از محیط کشت TSA انجام و پلیت ها در انکوباتور قرار گرفتند. پس از انکوباسیون باکتری ها برحسب CFU شمارش شدند. نمونه برداری از آب محیط پرورشی، رقت سازی و کشت مطابق شرایط فوق انجام شد. نتایج نشان داد لگاریتم توتال باکتریایی پوست بچه فیل ماهیان، با میانگین ۵۰۸±۰۳۹ در تیمار I و ۴۳۵±۰۳۵ در تیمار IIنسبت به شاهد با میانگین ۵۸۱±۰۳۸ از میزان کمتری برخوردار بوده و تفاوت معنی دار آماری داشتند. همچنین لگاریتم توتال باکتریایی آب محیط پرورشی بچه فیل ماهیان، با میانگین ۴۳۸±۱۴۷ در تیمار I و ۳۹۷±۰۴۵ در تیمار II، نسبت به گروه شاهد با میانگین ۴۸۷±۱۵۴ کمتر بوده و تفاوت معنی دار آماری داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.