اثرات دگر آسیبی عصاره اندامهای مختلف گیاه زعفران بر رشد و جوانه زنی علف های هرز جوموشی (.Hordeum murinum L.) و خاکشیر (.Descurainia Sophia L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات دگر آسیبی عصاره اندامهای مختلف گیاه زعفران بر رشد و جوانه زنی علف های هرز جوموشی (.Hordeum murinum L.) و خاکشیر (.Descurainia Sophia L) دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات دگر آسیبی عصاره اندامهای مختلف گیاه زعفران بر رشد و جوانه زنی علف های هرز جوموشی (.Hordeum murinum L.) و خاکشیر (.Descurainia Sophia L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات دگر آسیبی عصاره اندامهای مختلف گیاه زعفران بر رشد و جوانه زنی علف های هرز جوموشی (.Hordeum murinum L.) و خاکشیر (.Descurainia Sophia L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات دگر آسیبی عصاره اندامهای مختلف گیاه زعفران بر رشد و جوانه زنی علف های هرز جوموشی (.Hordeum murinum L.) و خاکشیر (.Descurainia Sophia L) :

تعداد صفحات :۳۴

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر دگرآسیبی اندام های زعفران بر رشد و جوانه زنی دو گونه علف هرز جوموشی و خاکشیر آزمایشی در دانشکدهکشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تربت حیدریه در سال ۱۳۹۴ انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفیبا چهار تکرار انجام شد. تیمارها شامل عصاره اندامهای زعفران در سه سطح برگ، بنه و ترکیب برگ و بنه و غلظت های مختلف هرعصاره در شش سطح (صفر، ۱، ۲/۵، ۵، ۱۰ و ۲۰ درصد) بودند. نتایج نشان داد که عصاره زعفران دارای آثار منفی بر رشد و پارامترهای جوانه زنی شامل طول و وزن ریشه، ساقه و گیاهچه، سرعت جوانه زنی، درصد جوانه زنی، شاخص بنیه بذر و تعداد بذر نرمال در هر دو گونه علف هرز بود. بیشترین سرعت جوانه زنی در علف هرز جوموشی (۱۰/۴۸) در کاربرد ۲/۵ درصد عصاره برگ و بنه به دست آمد. همچنین در این علف هرز بالاترین شاخص بنیه بذر با میانگین ۲۱/۷۵ درکاربرد ۲/۵ درصد عصاره برگ و کمترین آن با میانگین ۱۰/۷۵ در کاربرد ۲۰ درصد عصاره برگ و بنه به دست آمد. در علف هرز خاکشیر بالاترین شاخص بنیه بذر (۲۱) و تعداد بذر نرمال (۱۵/۷۵) بهترتیب در غلظت یک درصد عصاره برگ و بنه و غلظت ۲/۵ درصد عصاره بنه و کمترین آنها در ۲۰ درصد عصاره برگ و بنه مشاهده شد. کاربرد عصاره برگ و بنه نسبت به عصاره برگ و بنه به صورت جدا بطور معنی داری باعث کاهش صفات جوانه زنی شد. به طور کلی نتایج نشان داد که استفاده از عصاره زعفران در غلظت های ۱۰ و ۲۰ درصد به طور موثریسبب کاهش رشد و نمو علف های هرز جوموشی و خاکشیر در مرحله جوانه زنی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.