بررسی اثر پوشش پلیمری برپایه نانو ذره نقره بر روی رشد کپک و مخمر در دمای۲۵? C در انگور یاقوتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر پوشش پلیمری برپایه نانو ذره نقره بر روی رشد کپک و مخمر در دمای۲۵? C در انگور یاقوتی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر پوشش پلیمری برپایه نانو ذره نقره بر روی رشد کپک و مخمر در دمای۲۵? C در انگور یاقوتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پوشش پلیمری برپایه نانو ذره نقره بر روی رشد کپک و مخمر در دمای۲۵? C در انگور یاقوتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر پوشش پلیمری برپایه نانو ذره نقره بر روی رشد کپک و مخمر در دمای۲۵? C در انگور یاقوتی :
تعداد صفحات :۴
چکیده مقاله:
یکی از محصولات کشاورزی که همواره مورد تهدید بوده و ضایعات فراوانی به همراه دارد، انگور می باشد. آلودگی انگور با کپکها در مقایسه باسایر میوهها اساسا به جهت دارا بودنpHپایینتر و حداکثر فعالیت آبی به جهت رشد قارچی، سطح بالای قندها و سایر مواد مغذی است که منجر به ازدیاد میکروارگانیسم ها می گردد. استفاده از پوششهای نانو می توانند به عنوان روشی ایدهآل جهت افزایش زمان ماندگاری میوهها و سبزیها استفاده شوند. علاوه بر این، آنها می توانند با مهار رشد میکروارگانیسم ها (به جهت فعالیت درونی طبیعی و یا با تولید مواد ضدمیکروبی) از فساد مواد غذایی جلوگیری نمایند [ ۱]. نقره خاصیت آنتی باکتریال، ضد کپک و ضد قارچی دارد. با توجه به موارد بیان شده هدف از مطالعه حاضر بررسی اثر بسته بندی با استفاده از فیلم پلی اتیلنی بر پایه نانوذره نقره بر مقادیر کپک و مخمر انگور طی شرایط نگهداری می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.