نانوتکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نانوتکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نانوتکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نانوتکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نانوتکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

نانوتکنولوژی یک تکنولوژی قدرتمند در بکارگیری طبیعت در سطح اتم ومولکول بوده و بر روی خصوصیات ، سنتز و دستکاری ساختار زیستی و غیر زیستی کمتر از ۱۰۰ نانومتر متمرکز شده است.علم نانو و نانوتکنولوژی ، تازه ترین یافته های مربوط به این قرن هستند. یکی از مهمترین بخش های صنعت تمام کشورها که با کیفیت مواد غذایی در ارتباط است صنایع غذایی می باشد با کمبود منابع غذایی و افزایش جمعیت توسعه این بخش از صنعت ضروری به نظر می رسد. در صنعت غذا ، بسته بندی یکی از عوامل موثر در حفظ کیفیت و ایمنی غذا می باشد استفاده از نانوکامپوزیت ها در ساختار پلیمرهای بسته بندی غذایی موجب بهبود خواص نگهدارندگی پلیمر ها می شود کارایی بالای نانو ذرات و نانو لوله ها زمینه ی بکارگیریه ی پلیمرهای زیست تجزیه پذیر را در صنعت بسته بندی مواد غذایی فراهم نموده است. در این مقاله به اهمیت کاربرد نانو تکنولوژی در ایجاد ایمنی و افزایش طول عمر نگهداری مواد غذایی و دیگر چشم اندازهای در صنعت غذا خواهیم پرداخت . سه کاربرد بسته بندی مواد غذایی، ارزیابی و تامین سلاموت مواد غذایی، کنترل کیفیت مواد غذایی از اولویت بیشتری در کشور برخوردار اند با این تفاسیر می توان مدعی شد که فناوری های پایه نانو ذرات، نانو کامپوزیت ها، نانو الیاف، در حوزه ی نانو غذا از اهمیت بیشتری برخوردار هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.