مروری بر کاربرد تکنولوژی نانو در صنعت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر کاربرد تکنولوژی نانو در صنعت غذا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر کاربرد تکنولوژی نانو در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر کاربرد تکنولوژی نانو در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر کاربرد تکنولوژی نانو در صنعت غذا :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

نانو پیشوندی است که یک واحد را به یک میلیارد تقسیم می کند که شامل محدوده ۶-۱۰ می باشد. این اندازه ۸۰۰۰ برابر کوچکتر از قطر یک تار موی انسان است. در سال های اخیر مطالعات زیادی در زمینه نانو توسط محققان انجام شده که به نتایج متعدد و چشمگیری در بخش های مختلف صنعتی و علمی دست یافته اند که در این میان صنعت تولید فرآورده های غذایی از این پیشرفت ها بی بهره نبوده است. از این فناوری در صنعت غذا می توان به شکل های مختلف استفاده کرد. این کاربرد می تواند شامل استفاده از فناوری نانو در مواد بسته بندی، نگهداری مواد غذایی، بهبود طعم و خواص ظاهری(رنگ، بو و…)، سلامت مواد غذایی، تولید فرآورده های غذایی، فرآیندهای تولید غذا و خود غذا باشد. از مهم ترین بخش هایی که در حوزه نانو فناوری غذایی مورد استفاده قرار گرفته اند می توان به نانو امولسیون ها، نانوکپسوله ها، نانوکامپوزیت ها، نانوحسگرها، نانو ذرات، نانو پوشش ها و مواد نانو متخلخل و… اشاره کرد که در این پژوهش به بررسی برخی از این کاربردها می پردازیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.