کاهش آلودگی محیط زیست با جایگزینی بایوکامپوزیت های بر پایه طبیعی به جای بسته بندی های بر پایه مواد سنتزی (پلاستیک ها)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاهش آلودگی محیط زیست با جایگزینی بایوکامپوزیت های بر پایه طبیعی به جای بسته بندی های بر پایه مواد سنتزی (پلاستیک ها) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاهش آلودگی محیط زیست با جایگزینی بایوکامپوزیت های بر پایه طبیعی به جای بسته بندی های بر پایه مواد سنتزی (پلاستیک ها)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاهش آلودگی محیط زیست با جایگزینی بایوکامپوزیت های بر پایه طبیعی به جای بسته بندی های بر پایه مواد سنتزی (پلاستیک ها)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاهش آلودگی محیط زیست با جایگزینی بایوکامپوزیت های بر پایه طبیعی به جای بسته بندی های بر پایه مواد سنتزی (پلاستیک ها) :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

امروزه پلاستیک ها به عنوان یک ماده سنتزی و مصنوعی نقش بسیار مهمی در صنعت بسته بندی ایفا می کنند. خواص منحصر به فرد و بسیار خوب پلاستیک ها باعث شده که جایگزین بسیار مناسبی برای فلزات، چوب، شیشه و لاستیک ها در کاربردهای مختلف باشند. ولی از طرف دیگر کاربردهای وسیع و تولیدات روزافزون پلاستیک ها سبب مشکلات عمده از نظر زیست محیطی گردیده به طوری که پلاستیک ها به عنوان یکی از عمده ترین آلاینده های محیط زیست از طرف سازمان جهانی محیط زیست معرفی شده اند. آلودگی زیست محیطی ناشی از این محصولات اصولا به ماندگاری و عدم تجزیه این پلاستیک در محیط به مدت ۳۰۰ الی ۴۰۰ سال باز می گردد. در طول چند دهه اخیر و با توجه مسایل زیست محیطی، صنایع پلاستیک بخصوص صنایع بسته بندی تشویق به مصرف پلاستیک های تخریب پذیر (تجزیه پذیر) شده اند. پلاستیک های تخریب پذیر جایگزین بهتری برای پلاستیک های معمولی بوده چرا که طی مدت زمانی حداکثر تا چند سال تجزیه و تفکیک گردیده و به چرخه محیط زیست باز می گردند. فرآیند تخریب پذیری این پلاستیک ها توسط تابش، گرما، uv، تنش و آکسایش صورت گرفته و با شکسته شدن زنجیرهای بلند مولکولی و تبدیل شدن آنها به زنجیرهای کوتاه امکان مصرف این پلاستیک ها را توسط میکرو ارگانیسم ها هموار می کند. در واقع میکروارگانیسم هایی چون باکتری ها، قارچ ها و کپک ها زنجیرهای کوتاه شکسته شده پلی اتیلن را مصرف و هضم نموده و در نهایت آنها را به آب و دی اکسید کربن تبدیل می کنند. بیو کامپوزیت ها، فاز زمینه و یا تقویت کننده، از موادی که در طبیعت تجزیه می شوند، ساخته می شوند. این مواد بدون باقی گذاشتن هیچ ماده سمی در طبیعت بوسیله میکروارگانیسم ها تجزیه می شوند. اغلب پلیمرهای سنتزی با منشا نفتی به تخریب بیولوژیکی مقاوم می باشند. پلی مرهایی که پس از فرایند تجزیه توسط میکروارگانیسم ها کاملا به محصولات طبیعی مانند آب، دی اکسید کربن و توده زیستی (باکتری ها یا قارچ ها) و یا آنزیم تبدیل می شوند زیست تخریب پذیر نامیده می شوند. بیوپلیمرهای مورد استفاده در بسته بندی را، می توان براساس شیمیایی به چهار دسته پلی ساکاریدها، لیپیدها، پروتیین ها و پلی استرها تقسیم کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.